FIFA23 Ultimate Team討厭區 (181)賭海無涯 回頭是岸

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
心血來潮但唔識整Gif圖 大家有興趣睇住條片配合閱讀

https://youtu.be/UvFISD1nffE?t=109
出火狗 飾 萬梓良
卡叔 飾 張學友

卡叔:中年古呀?食屎啦你
出火狗:你唔好以為我真係唔會再中呀
卡叔:中呀柒頭?你夠膽再抽呀 你條撚樣準備中風中到年尾啦 中呀?中呀?仆街!
出火狗:你老母啊!
(卡叔拎張比利出黎)
卡叔:再抽啊 再咁多野講我中埋古烈治
出火狗:中呀 夠膽你就再中
卡叔:大我呀 係咪大我呀
出火狗:中呀 抽Icon pack呀!
(卡叔拎張Mid古出黎)

出火狗:唔好再中啦
(出火狗又中杜奧巴)
出火狗:唔好呀唔好呀
卡叔:驚啦 曬卡呀嗎 屎忽鬼
出火狗:唔好呀 唔好呀卡叔
卡叔:我本來想睇你中風中到收皮既 不過睇落你又唔配啊?

(卡叔拎張迷卡黨入會Form扔落地下)
卡叔:而家開始迷卡啦 填啦!一定要迷,唔迷中一世風架啦,中到下年年尾!
(出火狗即時開始迷卡)
卡叔:Shh 講聲卡叔好波啦?
出火狗:嘻嘻…多謝,卡叔好波!

卡叔:乜撚野迷卡黨 中幾張Icon有用咩?得張咁既年古?吔屎啦你
包包
應該無咩用
屌你Mice巴姐係話卡叔我要死
唔一定既
諗起旺角卡門萬梓良
心血來潮但唔識整Gif圖 大家有興趣睇住條片配合閱讀

https://youtu.be/UvFISD1nffE?t=109
出火狗 飾 萬梓良
反卡黨們 飾 萬梓良手下
卡叔 飾 張學友

卡叔:中年古呀?食屎啦你
出火狗:你唔好以為我真係唔會再中呀
卡叔:中呀柒頭?你夠膽再抽呀 你條撚樣準備中風中到年尾啦 中呀?中呀?仆街!
出火狗:你老母啊!
(卡叔拎張比利出黎)
卡叔:再抽啊 再咁多野講我中埋古烈治
出火狗:中呀 夠膽你就再中
卡叔:大我呀 係咪大我呀
出火狗:中呀 抽Icon pack呀!
(卡叔拎張Mid古出黎)

出火狗:唔好再中啦
(出火狗又中杜奧巴)
出火狗:唔好呀唔好呀
卡叔:驚啦 曬卡呀嗎 屎忽鬼
出火狗:唔好呀 唔好呀卡叔
卡叔:我本來想睇你中風中到收皮既 不過睇落你又唔配啊?

(卡叔拎張迷卡黨入會Form扔落地下)
卡叔:而家開始迷卡啦 填啦!一定要迷,唔迷中一世風架啦,中到下年年尾!
(出火狗即時開始迷卡)
卡叔:Shh 講聲卡叔好波啦?
出火狗:嘻嘻…多謝,卡叔好波!

卡叔:乜撚野卡黨 中幾張Icon有用咩?得張咁既年古?吔屎啦你
屌你Mice巴姐係話卡叔我要死
唔一定既
睇到上面啲手腳句子個腦有聲
卡狗似烏蠅
但出火狗係萬子? Come on
細路仔先做選擇
特別臨尾成隻狗咁個幕
似到仆街
講真 冇其他console冇pc嘅話不如玩返mobile仲好
最衰無聲演版
大工程
有無Ching 用過can 張fut fantasy想買隻黎玩但咁貴既
冷暴力返佢
勁嘅 靚模組靚workrate
德甲咁少中場嘅時候 仲要係德佬同有機會升
300k還可以接受
咁又唔得 會解決唔到問題
Mid maldini/base Lucio/ww varane 3選1搭Ramos 大家點選?
三隻都硬吹嘅話 varane
三隻都要買嘅話 lucio
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞