FIFA23 Ultimate Team討厭區 (181)賭海無涯 回頭是岸

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
得Mice巴咁好氣
我今日成功贏左一場隱形人 誤打唔撞跑到入去起腳入左, 即將卡視窗彈走佢1:0 完場 , 輸左十幾場燥底,最後一場遇到隱形外掛, 贏埋成個人舒暢返哂
隻外掛仲要未來人黎 創立於 5月 2023, PC真係比狗玩
想見到mice巴黑化嘅一日
佢答撚咗半年都仲係咁善心
基本上逢人必答, 仲要答得咁詳細
估唔到位巴打整合得咁簡單
講左5/6句
剩係消化到身型夠大隻呢幾個字
唔知仲可以講咩好
算啦 行善不望報
佢get到幾多就幾多
洗唔洗加埋呢啲入pin
d撞fd撚好煩
Q:點解 A球員 同 B球員 個數值差唔多,但A球員貴過B球員成倍有多?

A: FIFA呢隻閪Game唔單止係數值遊戲,背後仲有夾chem易唔易,國籍閪唔閪等。
最重要係一張卡實體落場嘅手感會因為身形(Body Type)而有唔同,所以每張卡要獨立計算,唔可以單單以數值去衡量出到黎嘅效果。
個手腳都係有禮貌認真一問
態度同上次跟牙西駁火唔一樣
UT po要多啲正面野少啲爭執
岩聽
想問吓大家有冇做88福頭,用落如何
Q:點解 A球員 同 B球員 個數值差唔多,但A球員貴過B球員成倍有多?

A: FIFA呢隻閪Game唔單止係數值遊戲,背後仲有夾chem易唔易,國籍閪唔閪等。
最重要係一張卡實體落場嘅手感會因為身形(Body Type)而有唔同,所以每張卡要獨立計算,唔可以單單以數值去衡量出到黎嘅效果。建議睇唔同pro player揀嘅卡都有一定嘅理由 亦都有好多content creator有整tier list片可以喺youtube參考。睇完唔明先再問。
仲係3腳 可以慳返
謝謝
Btw 其實大隻唔一定係好 好似kaka咁 高大但係唔算撞得
所以具體嚟講都要睇實卡表現
知唔知幾點開bamford sbc
當平民版ginola用都ok既
未有消息 可能你要留意警長有冇leak
米甘癲啦Mice巴
我答之前都諗緊答唔答好…
Brolin 隻3腳都係膨膨聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞