FIFA23 Ultimate Team討厭區 (181)賭海無涯 回頭是岸

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
個10coin pack
EA已經唔記得加返?
體育驚個可玩性唔夠
年年都係用"更真實"做賣點
過多幾年可能真係末落
Winning其實都雄霸左好多年
Fifa果時好膠的
啲sm又唔實用,個個淨係加速就搞掂
Fifa都柒左好多年先慢慢追到winning
謝蛇而家串咗好多
好似係大概1415左右
唔知點解winning好似冇出定點
嗰時就開始轉玩fifa
話咗蝗今年唔勁
係咪fifa開始有pro club?
我玩番fifa都係因為frd吹雞一齊玩pro club
Winning越出越柒
2014年開始fifa變賽車game
反而pes想變真實足球但gameplay兩頭唔到岸
16定17係winning最後小陽春贏到fifa
之後一炮沉淪
Winning 14轉咗engine 之後就冇玩
去到20定21唔記得點解免費
又見佢有廣東話先玩返
不過啲動作同表情太膠之後又冇玩
「回憶總是美好」硬係覺得以前超任 實況足球仲有feel仲好玩
球員狀態差會藍色,狀態好會紅色,印象深刻
FD上黎屋企對打
一定要較綠色箭嘴向上

果陣 課勁多 一個promo 課5位數
講PES我可以答你 而家係垃圾黎

我前年仲有比錢買 上年Free都玩左一排先棄
只可以話隻Game前年仲係四肢健全 但未至於玩唔落手
上年改GP之後成隻Game on99咁

messi 拎波都痴唔到上腳 要控一控先識郁
全部人起步都Lengthy咁 一定要比三四步力先識起步跑
淨係呢兩樣野 你連簡單傳控都踢唔到

射波個力水又難捉 Finess shot一係下下死角 一係就出撚晒界

仲要隻Game係唔識賺錢 出D icon卡係得兩款
一種普通國家隊版 一種球會版 球會版一定勁過國家隊版
個夾Chem方法靠刷場數就得 變左開Game就大家課一筆追晒D icon卡
大家鬥玩古人隊已經等end game
日本仔整驚係咁上下
靠老本食古不化
PES都係靠死忠撐住
什至乎舊版仲好玩啲
而家點改都唔會夠FIFA做
而家D日本仔去晒玩Apex
eFootball真係唔會做得起
最多都係日本仔圍內打下飛機咁樣

聽老細廢up成2粒鍾 都仲未完
好L悶阿
同埋啲日本佬講波好好FEEL
果時啲足球GAME好爽
鳩放直線, 鳩跑就得

pes成日都係人地郁幾步先郁一步
冇記錯Career Mode都係FIFA引入先
果時有得喺FIFA做Manager, 好似fm咁買人入自己鍾意嘅球會, 再親手操控埋, 覺得好撚正

又或者做一個球員, 好似"一球成名"個球員咁慢慢捱上去
一球成名好似係PES先
Winning 有master league mode 可以買賣球員
而最正係重新系統

控球員都係winning出先 be come a legend

Fifa係抄曬winning既優點 再整埋網上對戰 UT 同pro club

pes成日都係人地郁幾步先郁一步
冇記錯Career Mode都係FIFA引入先
果時有得喺FIFA做Manager, 好似fm咁買人入自己鍾意嘅球會, 再親手操控埋, 覺得好撚正

又或者做一個球員, 好似"一球成名"個球員咁慢慢捱上去
Winning 有master league mode 可以買賣球員
而最正係重生系統

控球員都係winning出先 be come a legend

Fifa係抄曬winning既優點 再整埋網上對戰 UT 同pro club
有啲記憶模湖咗
做球會MANAGER買賣人係fifa先?
Become a legend係PES先?
Manager mode唔清楚邊邊出先
純粹覺得重生系統好好玩

控球員就係pes嗰邊先
然後PES早兩年個master league都愈整愈on9
出價要按估價最多唔記得50%出 唔可以玩金錢足球

不過好處就係個難度唔似Fifa咁on9 buff電腦隊隊變巴塞
真係弱隊就泊你巴士 強隊玩你傳控咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞