FIFA23 Ultimate Team討厭區 (181)賭海無涯 回頭是岸

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
d baller廢到
奴嘅衝動郁冇
Ut Po 已死全日都推唔到一個Po
艾達神99 ref
當肥咋
等佢出多幾張再算
到時想奴,直接一隊英超入場奴5場搞掂

淨係想要佢同薯
五包85+mixed campaign
Ff angelino 87 肥
Ww ander herrera 85 肥
Ff miller 85肥
Out of position Lucas Vazquez 85肥
Otw nunez 87 small win

成本 300,00 回65k 肥 110k fun卡
五包85+mixed campaign
Ff angelino 87 肥
Ww ander herrera 85 肥
Ff miller 85肥
Out of position Lucas Vazquez 85肥
Otw nunez 87 small win

成本 300,000 回65k 肥 110k fun卡
Ps 手制同你control setting唔關事
Classic定alternative
我估你講alternative
如果alternative
傳比隊友係x 清波係square
盡量個波到頭先禁
以前踢街場有幾個朋友專登嚟睇波等打交
一嘈就成堆衝過去鬥疊馬算
反正街場對面成日都聊交打
練波不如練拳算
CS個兩場係咪無出都計?
連d YouTuber 睇觀眾開
50條友可能得一個回到本
做哂82 83 等生日卡好過
有無試過真係打
多數都係勸交算
Old-gen狗快啲提供笑話
梗係有 我地成班都好兇狠
唔會主動聊人打 但比人聊一定打
應該唔會
你後防唔出cs都計
咁前鋒中場要入波/助攻 唔通又唔出場都計
好撚伏
我一向跟futbin啲好壞評去做
今次中晒伏
難以置信,居然打贏左stamfordking
有冇人中過依個bug, 定外掛…

入完波禁pause換人,跟住個畫面唔轉返去比賽果度,係咁影住入波隻包皮,跟住對家照開波跟住入埋波先轉返正常畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞