FIFA23 Ultimate Team討厭區 (181)賭海無涯 回頭是岸

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
我有波友半個鄉黑都驚左佢地
成班都爛命一條真係冇得輸
所以我唔會踢街場太多爛仔
我玩玩具都唔鍾意打街人
踢波街場跟隊呢個風氣唔知幾時開始冇左
變左下下book場踢
唔洗跟隊下下一球換嘛
自己人踢 攰又可以換
重點係識嘅大家唔會踢得咁兇痕
拜狗
d卡輸到仆街==
L1 call佢前跑 三角形過頭 長按R2跑步
d英超baller任儲埋一次解哂算
巴黎
張fabian 咁就無咗 100k
好彩自用緊唔係炒緊屌

真心求救,左邊中間都full chem入到隊,
應該會套現90 cancelo
邊隻fit啲
仲有psg
好彩我嗰隻直頭隊都入唔到
國際足協:FIFA 24 將成遊戲新標準 「相信會比 EA Sports FC 優勝」

國際足協(FIFA)在昨日召開大會,52 歲的恩芬天奴的無人反對的情況下第三度當選FIFA的主席。他表示,將推出一款與 EA Sports FC 競爭的電子遊戲,並相信其會比 EA Sports 的遊戲優勝。

FIFA 日前與近 30 的合作夥伴 EA Sports 分道揚鑣,FIFA 23 將成 EA Sports最後一款在遊戲名稱中使用 FIFA 品牌的遊戲,並在其後改名為 EA Sports FC,稱其將於本年度的 7 月開啓一個新時代。

恩芬天奴在當選後表示,將推出的新版 FIFA 遊戲將永遠是適合任何女孩或男孩的最佳電子遊戲,並宣布將會儘快提供這方面的消息。他早前亦曾在一份聲明中提到,只有獲得 FIFA 官方許可的遊戲才會對足球迷來說是可信的。
唔急既話聽朝問下卡叔
佢好似有用vitinha
唔該師兄
聽朝入番form申請加入迷卡黨先
未訓 用維天拿唔錯
幾全能B2B
似弱版黎山
係咪依個promo完咗之後先出生日promo 唔係咁想依家開pack 但係就咁睇依個好似有排先完
香港人係好多豆腐造
明明足球就係熱血有碰撞
仲要個look又柒踢波又屎
真係就係死剩把口
同問冇晒82以上肥,想開pack
Skriniar後備都冇
屌你仲嚟多款campaign pp
佢搵邊間廠整
仲要趕喺今年出?
黐撚線,邊有咁多肥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞