進擊的巨人 結局加頁

173 回覆
44 Like 142 Dislike
咁多天眼無人機
爆完一次好易比人捉
睇人唔人道架姐
真係怕比人捉 換個承繼者就已經得
加上比人捉都好 又唔殺得佢
整傷佢又會巨人化 佢唔肯食野玩自殺都好煩
死左個力量又返黎 其實點都係有用
就算退多步都好
都可以叫有7粒炸彈隨時可以係人地國家重要地方爆
阻嚇性都唔細
但贏的人都係族人
Floch都講地鳴之後都會有戰爭
我明創哥想講有人既地方就有江湖有戰爭
但唔講之後既故事
淨係地鳴後短時間都可以去Bad End

佢而家係做d唔做d, 挑起左全世界仇恨但由得佢
根本無諗過最worst case 係班左膠繼續做戰犯
帕島要含島剷
最後邊個都保護唔到

如果唔係最後2話夾硬講三笠感動到始祖女仔
巨人傳承係會繼續落去(呢樣係艾撚無諗過)
而艾撚死左到新巨人未誕生既時候
帕島會照舊比外界死淨種圍剿Bad End

艾撚個人設由積極主動進取
變成 被動送頭講我也不知道
好卑微咁希望自己人無事, 相信佢地會做到和解係好唔合理架
長面就唔比溝女?
成世守生寡?
定你覺得求其搵個農夫會好d
加頁的帕島俾島外死剩種反攻打到變廢墟

若果145代王當初係睇到比艾倫更遠的殘酷未來,咁就可以理解佢選帕島做族人最後樂園的原因
艾倫係想背負所有罪名,同令巨人消失。
又怕無巨人之後,普通人會迫害巨人一族。
所以清除普通人一半以上人口,令佢地發動唔到戰爭。
希望大家會和平共處
人地都有性需要 冇計
所以OO 電視姬個結局先係好女人
老處等傻那返黎
然後傻那幫佢回復返青春一齊環宇旅行
佢唔係希望大家個和平, 佢知道其他國家冇可能會唔報復, 只係將戰爭拖延幾十年令到個島國力追上其他國家, 到真係要打時都有得打, 同埋最緊要係佢最重視o既朋友可以冇事。又或者咁講, 佢由始至終都係想保護佢最重視o既人, 其他人佢可以唔理, 有人用上帝視角話條橋低能, 但艾撚不嬲都唔係高智o既角色, 佢諗屎橋又有幾奇
垃圾結局再俾多啲垃圾
創狗要畫寫實故冇計
最後果話咪講左艾撚個計劃就係咁樣結束巨人之力 同時踩死8成人保住個島
艾撚得返幾年命
佢從來都無話過要以後世界和平
d盲撚夾硬塞自己觀點落艾撚度話佢送完頭乜都無改過
保護104期:成功
驅逐巨人:成功
保護島:成功
都唔知有乜咁on9加頁呼應返團長講既野遮
班阻膠殺自己友就咁落力
唔係呀 艾倫講過始祖等嘅人係Mikasa
仲有Mikasa成日頭痛其實係始祖睇住佢
由始至終艾倫都係其中一顆棋子
Mikasa會唔會選擇背叛(殺)咗艾倫先係決定始祖取消巨人之力嘅關鍵

但艾㩒都講過就算佢地唔阻止佢
佢都係想滅世
我覺得佢同始祖都係想賭一鋪睇下Mikasa會點選擇
同埋佢都一樣想救埋始祖 唔好再做奴隸
我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞