進擊的巨人 結局加頁

173 回覆
44 Like 142 Dislike
都唔好講現實會點
就劇情講 個尾根本on9 敵我不分
鬼滅真係好撚癲
係咪marketing嘅力量
Target 毒撚 細路 家長 追trend撚

創狗唯一最7係,一個人無幾可有作品可以全世界都識
但佢選擇左一條不歸路
出版社同佢d助手都有責任
唔叫佢改劇情先出街代表斷送左賺錢機會
人類始終都係閪!
即係本身個結局已經夠廢,加完頁之後一樣咁廢
莎夏:
加完頁咪仲正好證明咗人性 和平並不永恆 同埋尤彌爾本身個能力都係跌落樹洞先獲得 證明咗佢嘅能力並非始源
btw睇得出上面好多人留言都係啲一集fans嚟 個撚個啲見解都好似冇撚消化過成套作品咁款 屌
即係主角都改變唔到啲咩

就好似現實
個個淨係識屌政府
但根本改變唔到任何政府決定
因為人類係自私動物
總結黎講我都覺得諫山創係有腦
成個設定非常深厚
去到槍巨果部份仍然有水準 係之後跌watt
我諗佢下部作品應該冇乜機會超越到
藤本樹咩。。。
「我們要走出森林。就算走不出去,也要持續

努力試著走出去。」
佢連自己做緊咩都唔知喎
創山諫無咁大個頭就唔好戴咁大頂帽啦
神作變垃圾
https://new.qq.com/rain/a/20210518A06O9600
殘體注意
原本以為番外同正傳無關係 ,但係Final Season 19集出現左現代版
所以係有期待結局會同漫畫唔同
做乜鳩
即係地鳴係啱
畀個女人搞撚錯晒
同意 但係艾倫至少救咗帕拉特島幾代人

啲建築物由19世紀風格 變成全部21世紀風格 都證明大戰再次發生係好多年甚至一百年以上之後
this
加頁無講過敵人喺邊度嚟

巨人歷史都係內鬥先俾馬來有機可乘
嚴格係當年個王自己痴左,要自己同國民入島坐監
我覺得加頁結局好好
艾倫滅世就係保護104同身邊嘅人,事實上佢真係做到,至少2000年內都帕島都平平安安
亦都解釋左點解mikasa後尾成日頭痛

但幾千年後人類總係重複犯錯,至於大樹洞入面仲有冇巨人變異蟲就呈開放式結局
嗰陣時雙方都信唔過對方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞