快過CITIBANK MESSAGER覆返你(2)

713 回覆
27 Like 1 Dislike
師兄,我開通咗Global Wallet,入邊有坡紙,
都set好晒每日限額同埋可以做海外提款嘅日期,
但係尋日到新加坡係機場Citibank atm完全拎唔到錢出咗code08301,叫我打85228600333了解。
經網上聯絡CS ,或check過account同卡冇問題,叫我出市區再揾機試下。

喺市區試咗另外兩個Citibank Atm,直頭話invalid; 用其他mastercard/cirrus atm試,even肯比service charge,都話唔支援相關service。

香港個CS話要三個工作天之後先覆我,我屌佢老母,我最後要用中銀直接喺銀聯攞錢,食貴rate+service charge。本身貪方便,最後搞鳩自己

想問吓師兄,究竟張卡/我account 發生咗乜撚事?
聽落又係上面壞卡嘅情況
建議你地係香港早幾星期試下張卡先
我諗好少人用過張實體卡
你起app試下熄左 global wallet再開過
一月尾先喺日本用完
張卡又未過期,都唔知做乜鳩
試左restart,今日揾atm再試下再報
試左,都係出08301
如果won呢 係唔係都係香港冇得拎要當地atm
之前開戶citiplus 話有samsung galaxy note, 我11月開左碌夠哂額,而家都未有任何消息,可以點追?
有個citi priority account
都開左global wallet
如果有朋友想係日本匯款日圓比我
我應該係邊度搵個戶口號碼比佢
打左上去CS問
一打就有人聽
原來就係加返250-390再加月結單上面果幾個號碼
可以直接入日元
幾好
換卡吧 好似我咁 6日前先㩒完之後就壞了
想問prestige card 交完續會年費後,幾時會入返信用卡積分俾我?
信用卡熱線得一條路
入完卡 no 同sms 密碼就等得
話說依家個熱線無左歌仔聽
加 plus credit card 落 Google pay 話唔成功,msg cs 話要 check 個電話號碼係唔係銀行登記果個,明明就係同一個號碼,我用嚟打上 hotline 都認到我個號碼,加果陣又無 send sms 嚟 verify,點先可以加到?
冇左citi never sleeps?
應該個野壞左
等果幾十分鐘 1d 聲都無
掛住隻歌可以打81208628聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞