新垣結衣(206)喲shi

1001 回覆
87 Like 4 Dislike
其實一直同我玩緊csgo係邊個

Carry

新垣結衣係我老婆[black]巴打[/black]

很久沒見新巴

我係咪又要開post召喚

快D嘖我啦

依幕其實幾正

好似冇前兩季咁正

ドS護士

比佢同結衣一齊S應該好正

即刻上床發個好夢

發個咩夢好
碌兩碌,好多劇透
仲睇緊CB1,高清

已經navy size 1 啦喎

有少少冇navy size 1,不過唔緊要,到我睇到嘅時候已經唔記得咗
同埋我睇日文字幕,好多時都唔知佢地UP乜

日文字幕

特登搵黎練日文

Carry

很久沒見新巴

https://lihkg.com/thread/336442/page/1?post=3249fb6593e630e849377e02bcc12ebb6dabd29d佢咪係度囉
碌兩碌,好多劇透
仲睇緊CB1,高清

有少少冇navy size 1,不過唔緊要,到我睇到嘅時候已經唔記得咗

日文字幕

特登搵黎練日文

D醫療用字好難聽得到
有部份我就算聽到果個term都唔識解
有冇CB隻歌鈴聲

我之前習慣上 youtube 下載,之後自己 cut
依家唔知要點做,幫你推下

邊隻歌
hanabi

Carry

很久沒見新巴

最後 reply 好似係 (199)#269
碌兩碌,好多劇透
仲睇緊CB1,高清

日文字幕

特登搵黎練日文

D醫療用字好難聽得到

嗰啲唔明就算數了,就算中文釋咗都係唔知講緊乜
有冇CB隻歌鈴聲

邊隻歌
hanabi

樹巴 失蹤人口
碌兩碌,好多劇透
仲睇緊CB1,高清

日文字幕

特登搵黎練日文

D醫療用字好難聽得到

有啲字幕組會有解釋
碌兩碌,好多劇透
仲睇緊CB1,高清

日文字幕

特登搵黎練日文

D醫療用字好難聽得到

有啲字幕組會有解釋

變左CB一集3刷是基本
生肉->熟肉FIX->熟肉人人(睇解釋)
碌兩碌,好多劇透
仲睇緊CB1,高清

日文字幕

特登搵黎練日文

D醫療用字好難聽得到

有啲字幕組會有解釋

變左CB一集3刷是基本

醫學用詞輕鬆啦
有冇人打算寫信俾gakki
有冇CB隻歌鈴聲

邊隻歌
hanabi

樹巴 失蹤人口

ZARD 嚟咗香港未

天天寫
封封寫滿六百句的我愛你

Carry

很久沒見新巴

https://lihkg.com/thread/336442/page/1?post=3249fb6593e630e849377e02bcc12ebb6dabd29d佢咪係度囉

個堆人BLOCK極都仲有
碌兩碌,好多劇透
仲睇緊CB1,高清

日文字幕

特登搵黎練日文

D醫療用字好難聽得到

有啲字幕組會有解釋

變左CB一集3刷是基本

醫學用詞輕鬆啦

但係白石醫師唔識串BLUE

天天寫
封封寫滿六百句的我愛你

代官山美不美
有冇CB隻歌鈴聲

邊隻歌
hanabi

樹巴 失蹤人口

ZARD 嚟咗香港未

大把失蹤人口,唔係得我一個
z字頭一入七月就真係失蹤人口
有冇CB隻歌鈴聲

邊隻歌
hanabi

樹巴 失蹤人口

ZARD 嚟咗香港未

大把失蹤人口,唔係得我一個
z字頭一入七月就真係失蹤人口

老屎忽
[唔知WOW咗未]日本清純新星
https://lihkg.com/thread/336442/page/1?ref=ios
好正呀
https://lihkg.com/thread/336442/page/1?ref=ios
好正呀

花心
不過結衣條眉好似粗咗
好正呀

花心

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞