新垣結衣(206)喲shi

1001 回覆
87 Like 4 Dislike
新人留名 睇在cb3 第一集 就迷上結衣bb
有冇劇要睇架

好多

又扮新人fake人
三點半後的gakki由我來守護
三點半後的gakki由我來守護

我就唔信而家有人
我就唔信而家有人

我就唔信而家有人

留名追post
等唔切
特登比平時番工早15分鐘起身上fix download嚟搭車睇

WHY?

算了,聽日先係Lovetvshow睇

巴打咩Browser 點解會睇唔到

ios 用邊個?

我終於明白越來越少人/正評的原因

唔識呀大佬

個人認為係無人領軍的問題(需要版主?)
講野被無視、唔回覆合自己心意就話要潛水/轉去青山post,
其實都似乎需要一個有人望的人做調庭人。

當然都唔排除有人移情別戀

100post嗰陣已經講緊呢d野啦
等唔切
特登比平時番工早15分鐘起身上fix download嚟搭車睇

追新番好慢
睇住FIX先

等唔切

追新番好慢
睇住FIX先

等唔等好
等唔切

追新番好慢
睇住FIX先

等唔等好

睇住FIX等
睇睇下見到幾岩用
等唔切

追新番好慢
睇住FIX先

等唔等好

睇住FIX等

唯有咁

侵侵係花心黨

唔識呀大佬

個人認為係無人領軍的問題(需要版主?)
講野被無視、唔回覆合自己心意就話要潛水/轉去青山post,
其實都似乎需要一個有人望的人做調庭人。

當然都唔排除有人移情別戀

SORRY 頭先好認真睇緊 覆慢左你

我先係被人冇視果個... 講咁耐野都冇人記得我

米羅巴唔好咁講,我都明白的,換轉我睇緊直播都係咁。
只不過近期活動少左人玩,但明明放暑假應該多人得閒左先開始咁諗,
私底下同其他巴打傾又有相同感受,而且入去青山post又見自己講過的野被cap兼好似我屈左人咁,有啲感觸。

點解你咁諗?偽毒當道呀....
同埋

我都想放暑假

同埋要留嘅咪留低,要走嘅咪走,諗咁多做咩?

好似我咁 得閒上水吹兩句
不知幾開心
我愛結衣 結衣愛我
btw 印象中呢到最細都讀緊大學 應該唔係好多人有暑假放

呢度應該都有3,4個方緊暑加

準備外國留學(2017dse)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞