新垣結衣(206)喲shi

1001 回覆
87 Like 4 Dislike
剝智慧牙要做手術 打完麻醉等藥效 淆底

而加exact7ly同實栗一樣 啲口水係咁想流出黎 等左半個鐘

唔緊要啦 流口水咋嘛
唔剝仲慘

其實可以唔剝 不過隻牙打橫生 成日要袋盒牙線 啲肉碎好易卡住係入面 唔清走好易蛀

咦 咁我係咪都應該要剝 不過我用牙籤清到

你下次洗牙問下牙醫先知 剝完而加左邊臉腫起左
[quote]4眼係lift同藍白紅講比嘉有左嗰幕
山P未講野之前個反應搞到我以為佢係經手人
[quote]
我都覺兩集都有啲死人曖昧位
剝智慧牙要做手術 打完麻醉等藥效 淆底

而加exact7ly同實栗一樣 啲口水係咁想流出黎 等左半個鐘

唔緊要啦 流口水咋嘛
唔剝仲慘

其實可以唔剝 不過隻牙打橫生 成日要袋盒牙線 啲肉碎好易卡住係入面 唔清走好易蛀

肉碎

唔緊要啦 流口水咋嘛
唔剝仲慘

肉碎

好耐無睇牙醫 童年惡夢 次次腫住出黎
户田有幕合番埋口笑靚好多
但拍埋結衣隔離都係⋯⋯
今集山P好型 好想幫佢含

户田有幕合番埋口笑靚好多
但拍埋結衣隔離都係⋯⋯
今集山P好型 好想幫佢含

死gay佬

幾多歲

邊位巴打

邊位巴打

真係FANS 點會用未下海形容結衣,講到結衣會下海咁

邊位巴打

好難聽
人人有字幕未

邊位巴打

好難聽

細路仔 講嘢前冇諗清楚

邊位巴打

好難聽

細路仔 講嘢前冇諗清楚

ON9當有趣

邊位巴打

好難聽

細路仔 講嘢前冇諗清楚

ON9當有趣

咁細個唔好要求咁多啦

邊位巴打

好難聽

細路仔 講嘢前冇諗清楚

ON9當有趣

咁細個唔好要求咁多啦

結衣BB💕

邊位巴打

好難聽

細路仔 講嘢前冇諗清楚

ON9當有趣

咁細個唔好要求咁多啦

結衣BB💕

邊位巴打

好難聽

細路仔 講嘢前冇諗清楚

ON9當有趣

咁細個唔好要求咁多啦

結衣BB💕

好難聽

細路仔 講嘢前冇諗清楚

ON9當有趣

咁細個唔好要求咁多啦

結衣BB💕

手機群組常被「已讀不回」 不堪全班排擠 日女輕生
https://lihkg.com/thread/334927?ref=ios

Me
究竟買黃可盈or麻油G

幫手諗諗

黃可盈咩人黎?
google

出面有個post講黃可盈 好似

好辣殺喎
手機群組常被「已讀不回」 不堪全班排擠 日女輕生
https://lihkg.com/thread/334927?ref=ios

Me

U is 班上其他同學

好難聽

細路仔 講嘢前冇諗清楚

ON9當有趣

咁細個唔好要求咁多啦

結衣BB💕

好似18歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞