新垣結衣(206)喲shi

1001 回覆
87 Like 4 Dislike
希望keep 到15啦

個人認為中間會過唔到大結局就應該ok

中間有回落都正常,有~15就OK,KEEP住去到尾兩集上18左右就搞掂
大家好

你做咩要劇透got
仲有六個鐘就可以番屋企睇cb
睇完第三集熟肉,內有劇透:

1. 經過左今集之後一眾角色嘅個性開始突出返
2. 藍澤明顯係黑田化,但估唔到佢今集都有份派膠
3. 冴島個問題可能下集先收到科,同埋佢有B應該先可以俾到位俾新人上?
4. 藤川就開始有少少森本化
5. 橫峯應該似三個實習醫生入面最有機會成材個個
6. 希望藍白條線維持呢個情況就夠,唔好真係變Love Line
好鍾意 言えない「スキ」
Nova 廣告太屈機啦,邊個毒L 諗出黎
其實山p都真係幾型

利申非基

3. 冴島個問題可能下集先收到科,同埋佢有B應該先可以俾到位俾新人上?
6. 希望藍白條線維持呢個情況就夠,唔好真係變Love Line

MAIN POINT 藍澤今集都有份派膠
搞不好不是你的孩子
搞不好不是你的孩子

可能是山P的
追新番仲未有
追新番仲未有

睇住fix先

瞓醒了
好想睇cb3 ar

第三集熟肉 未來人
嚴父慈母 教育新人 係對比返黑田教佢地嘅劇情 郁古也打
好想睇cb3 ar

same here
好想睇cb3 ar

same here

+1 雖然琴日睇左生肉
好想睇cb3 ar

same here

+1 雖然琴日睇左生肉

仲有四個半鐘

結衣BB

ip都唔駛check
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞