新垣結衣(206)喲shi

1001 回覆
87 Like 4 Dislike
又係cap圖時間啦

cut淨右邊得唔得

戶田
剝智慧牙要做手術 打完麻醉等藥效 淆底

睇完第三集熟肉,內有劇透:

1. 經過左今集之後一眾角色嘅個性開始突出返
2. 藍澤明顯係黑田化,但估唔到佢今集都有份派膠
3. 冴島個問題可能下集先收到科,同埋佢有B應該先可以俾到位俾新人上?
4. 藤川就開始有少少森本化
5. 橫峯應該似三個實習醫生入面最有機會成材個個
6. 希望藍白條線維持呢個情況就夠,唔好真係變Love Line

MAIN POINT 藍澤今集都有份派膠

第三集?

未來人

btw,藍澤應該本身都有去開恒夫間吧,點知撞到紅白即刻要掩面

恒夫

而加exact7ly同實栗一樣 啲口水係咁想流出黎 等左半個鐘

而加exact7ly同實栗一樣 啲口水係咁想流出黎 等左半個鐘

唔緊要啦 流口水咋嘛
唔剝仲慘

唔緊要啦 流口水咋嘛
唔剝仲慘

其實可以唔剝 不過隻牙打橫生 成日要袋坐盒牙線 啲肉碎好易卡住係入面 唔清走好易蛀

唔緊要啦 流口水咋嘛
唔剝仲慘

其實可以唔剝 不過隻牙打橫生 成日要袋盒牙線 啲肉碎好易卡住係入面 唔清走好易蛀
究竟買黃可盈or麻油G

究竟買黃可盈or麻油G

幫手諗諗

黃可盈咩人黎?
究竟買黃可盈or麻油G

幫手諗諗

黃可盈咩人黎?
google

出面有個post講黃可盈 好似

Cb3既髮型真係
追新番仲未有第二集

唔緊要啦 流口水咋嘛
唔剝仲慘

其實可以唔剝 不過隻牙打橫生 成日要袋盒牙線 啲肉碎好易卡住係入面 唔清走好易蛀

咦 咁我係咪都應該要剝 不過我用牙籤清到

户田有幕合番埋口笑靚好多
但拍埋結衣隔離都係⋯⋯
今集山P好型 好想幫佢含
但拍埋結衣隔離都係⋯⋯

但拍埋結衣隔離都係⋯⋯

4眼係lift同藍白紅講比嘉有左嗰幕
山P未講野之前個反應搞到我以為佢係經手人
但拍埋結衣隔離都係⋯⋯

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞