CS:GO (79) 🔫 GAMBIT!!!!

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
valde join jor north

其實係咪magisk好撚易燥好撚toxic
之前block左肥絲大隻,呢排見咁多人反佢,覺得佢高汁我是咪有事
一巴巴車到D正字撚成面腫哂
香港邊個最勁
去唔成講乜都冇用啦

immortals靠kNg入major Final
真心carry

immortals draw得好
咁都入決賽
最緊要係vp自爆

Swiss round is sucks

以前係 而家決定bench佢都唔踢aizy既話咁就好大問題了

但magisk高隊野半班
已經冇人記得牙KEN
Astralis 唔要magisk呢類唔定既人
需要打site hold/map control既得返faze...
Also Na Vi...

以前係 而家決定bench佢都唔踢aizy既話咁就好大問題了

magisk成隊NORTH最勁

magisk成隊NORTH最勁

YES,所以唔知點解走MAGISK
已經冇人記得牙KEN

香港人是健忘的
已經冇人記得牙KEN

香港人是健忘的

已經冇人記得牙KEN呢幾年帶左幾多歡樂俾大家
難度佢係大家心目中同linkin park一樣只係deserve 一句rip?
建議糕PO 永久係第一頁安放一張牙KEN 既相
建議糕PO 永久係第一頁安放一張牙KEN 既相

G持
希望9月可以見到牙KEN
糕PO已死
http://steamcommunity.com/market/listings/730/Krakow%202017%20Legends%20%28Holo-Foil%29
入左貨既手足 差唔多可以放!!

簽名扭蛋點睇

我等6-7hkd就放
有無機打

新steam link係咩?
https://lihkg.com/thread/337397/page/2
睇到個POST都覺得毒....
ME
ME
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞