CS:GO (79) 🔫 GAMBIT!!!!

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
屌 班友silver場都開hack 洗唔洗啊-.-
有冇清介紹幾個hack嚟以暴易暴牙

巴打一齊玩?

csgo唔開外掛點玩呀- -

nzke
ibp打esl tournament應該好好睇
fxy0同kqly join黎打

nzke

https://steamcommunity.com/groups/anti-NZKE
巧大怨氣
屌你老母 5e 低elo 比狗打 個個大陸佬淨係識bait

聽日+++
冇Major 既糕PO冷清到

自己係咁衝 兩隻分身都2千幾分喎

你打咩ser 唔知關唔關香港ser事
千六千七個啲場好難打 個班友成日自己鳩行衝去死 比人殺又唔trade frag
唯一好啲既係啲人識講野

聽日+++

Brax just confirmed that he'll be making his own team with DaZeD and azk, inb4 freak joins up

last is who
法國500fps之後係另一個世界
NWS:自己插下插下就識 上網睇下人點插 自己插下睇人地插下就識啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞