CS:GO (79) 🔫 GAMBIT!!!!

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
屋企捉到條蛇仔 有冇毒?
https://lihkg.com/thread/337098/page/1?ref=ios

偷圖

想知原po係邊

冇野了
我们最近了解到,Valve强制封禁了在中国本土的大型饰品交易/饰品赌博网站IGXE1400个机器人,其中包含超过100万件饰品。被封禁的1400个IGXE机器人中存放有超过1880万元属于玩家的CSGO饰品以及570万元属于玩家的H1Z1饰品,对于玩家而言这是一个巨大的损失。 如果IGXE在Steam平台上合法、合规经营,而不是完全罔顾玩家利益于不顾,追求自身利益最大化,那么玩家完全不会遭受此次损失。尽管IGXE仍然谎称"因Steam官方服务器接口非常不稳定,取回、上架物品提示'与Steam发生交互错误',实际是由于IGXE的违规活动,Valve已没收了100万件玩家饰品。一旦涉及与饰品赌博有关的违规行为时,Valve都会采取行动禁止。
old news 左
有冇人5e 我1800分 ++

https://www.5ewin.com/data/player/elnin0
得1600分多啲 求carry一齊玩

Added
key價升左
好想打一次糕既比賽
key價升左

ig lul
key價升左

ig lul

key價升左

ig lul

要升價了嗎
我覺得唔會升好多
始終都仲有CS.MONEY同OPSKINS頂住
屌那星 要交上網費 屋主唔係美國搵唔到佢
而家用緊手機hotspot
有冇人5e 我1800分 ++

https://www.5ewin.com/data/player/elnin0
得1600分多啲 求carry一齊玩

Added

thanks
$52.17 Balance Due
We were unable to charge your PayPal account for your last ride. To continue using Lyft, please update your payment information in the app to settle your balance.

如果我唔撚再用lyft係咪即係我賺撚左50蚊
搭車都做free rider嗎

淨係charge鳩左我1蚊tip屎
點解我一係ig個賣amp&pedal gear既page

就即刻有十幾條友走黎follow我

果d仲要唔似係bot黎
點解我一係ig follow個賣amp&pedal gear既page

果d仲要唔似係bot黎

valve dont care
點解我一係ig follow個賣amp&pedal gear既page
果d仲要唔似係bot黎

呢D野成日都有...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞