CS:GO (79) 🔫 GAMBIT!!!!

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
究竟點解navi要換走zeus 我覺得要走隻seized先岩
https://twitter.com/ZeusCS_GO/status/751486536001187840
由個時話NA'VI唔洗都唔應該換人到過個禮拜比人踢走 到今日 storyline黎講真係第一 依家全twitter都retweet緊 真心感動
📞 4Head HELLO NAVI? 📞 4Head ZEUS HERE 📞 4Head HOME YET? 📞

This guy lives in 3017
究竟點解navi要換走zeus 我覺得要走隻seized先岩

因為之前coach 可以做埋IGL既角色,所以一個最強大腦唔重要,之後改左例唔俾NAVI 先開始仆直

edward

果陣要加simple 好似係 諗住加多個star player就有得贏
imt map1係到嘈撚住晒 map2之後聲都唔敢聲下

十足十啲mk仔咁 聲大大冇貨賣

不過講真,今次我覺得dosia先係最強大腦...

果陣要加simple 好似係 諗住加多個star player就有得贏

咁真係用左ESL New york先
關olof咩事其實?

佢琴日twitter拎左佢地支國旗撐zeus
Esl one new york 係navi第一個250000冠軍喎...
點睇simple加盟係有impact
不過講真,今次我覺得dosia先係最強大腦...

尾二ROUND用nade拖左好耐
Esl one new york 係navi第一個250000冠軍喎...

simple係勁,但同佢一隊唔會拎到major

但真係成功左wor 果排

都唔關s1mple事
edward seized on99

agger

咁真係用左ESL New york先

係NAVI高層踢ZEUS
唔係個個PLAYER都知
SEIZED係想踢佢果個

seized 15年個陣bootcamp 差啲同zeus打交添
Hobiit 人又靚囝又有靚靚囡囡

simple係勁,但同佢一隊唔會拎到major

但起碼唔係分組柒住出局
以前個個SKILL C 既時候佢A ,而家個個都起碼B
impact 冇咁以前咁大啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞