其實andy哥同大j 有乜恩怨?

419 回覆
465 Like 18 Dislike
andy一開始用老婆刷數字就一定係仆街
就算佢近期話唔再搵老婆上位都好
基於佢係疑似藍底,都唔多想睇
但比起大丁, 佢偽黃食沙律,仲俾人發現佢阿哥係深藍,利用完手足就去日本
其實佢地兩個都係一擔擔
女人果d係扮出黎
要扮到好fd
一班好姊妹 畫面先好睇
如果班女好似andy同大j咁互屌
潑婦罵街
仲有咩形象可言
做大J fans唔係問題,做到自己ff作故仔護主就柒啦
大J點上位大家知,唔洗再多講
Andy一開好始就係靠老婆上位佢都認,仲上位到連viutv同古巨基都搵佢拍野,之後就比日本大老闆睇中、佢依家都轉營

大J去到日本有做過咩進步過? 仲係打機周圍去下旅行同屌鳩人?
雖然百萬sub
但d views仲少過其他得幾十萬sub既人
平均得十幾萬views
我係講70s80s出世係港英學校受教育果班真香港人
咁都要得屌
觀眾鍾意睇乜就睇乜架啦
上到位就話啫
Andy都叫上到位?
鐘培生都搞youtube 啦
又唔屌佢靠錢上位
雖然暗瘡佬都上唔到位
個人覺得條大J擺明驚Andy搶鳩觀眾
先屌Andy先

但搬個日本老婆就上到位既話
個撚個都搬個老婆出黎上啦
我下次搬埋非洲老婆上位添

得罪講句隻死光頭佬仲on9過andy
唔一樣啦
Andy狗比光頭佬屌先
依家反擊都正常

光頭佬真係YouTube界林鄭
搞風搞雨 搞咁多
又轉移視線? 邊度寫住Andy係因為黃藍問題而割?
Andy同Ben自己係live都講過、你收收皮先啦
後尾ben個老婆比連登仔踢爆藍到仆街,andy狗割都割唔切
又回帶?
每次見有大J post都有護主犬出黎真係笑死
食完沙律個光環大到呢
連登多返幾個巴打你依d 有logic既人就已經可以正常討論
對住d護主犬真係頂唔順仲以為自己講既野好岩
講到去日本fatfat 就係一切係真理
仲想轉移視線,唔想比人知你一開始已經ff緊
好彩有心水清巴打,客觀討論
andy 哥+白只好撚好笑
我就唔會點覆條on9護主犬架啦
不過出過post講低先,廢事比佢又轉移視線話我無證無據敗走
等佢自己繼續ff啦
老實講冇19年單嘢
佢個YouTube一早收咗皮
見到有人話Andy哥藍,其實邊忽藍?
求其cut佢啲片幾秒嘅藍屍發言出嚟睇下都好啊次次都9up屈藍
講多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞