其實andy哥同大j 有乜恩怨?

419 回覆
465 Like 18 Dislike
講黃藍真係得啖笑
外國大把圈子互屌啦台灣有館長 臭雞排妹

歐美有智障仔Logan Paul兄弟
仲要影得相果班
同依家已經全部cap哂黃絲水
做過街老鼠
大J 天生係鐘意挑人機
不過我唔太鐘意Andy 因為對條女好撚孤寒,但佢好多topic 都關條女事,真係靠條女上位
人地買地起樓做既事,講既說話就一定岩?
咁李嘉誠講既就係聖經啦

柒少陣啦
最癲係而家條條片都出個老婆咁滯,仲要搬龍門咁肉酸
笑死
ANDY係連登過街老鼠
咁都有人撐
失憶定係新會然
今時今日條光頭仔一返香港,拎返佢張圖,都夠佢坐埋下半世
佢本身就係鄉黑
點會唔閪
廢老好buy佢依種
兩舊都係屎

andy老豆老母好似係新界圍村人,好似俾人起底係藍
冇佢咁威就話人想痴佢
大j:
地底泥>神枱>地底泥

過一排應該又上番神枱
點扮 真係有街坊見證住佢嘅舉動你幾唔鍾意佢都好 佢都係有實際行動
原來連登依家咁撚柒巴閉
笑下講下人地就一定要做?
你都幾撚反智,叫你老母帶你去驗腦啦

人地就fatfat生活愉快呀傻閪? 條光頭仔做過d咩佢自己知
咁撚護主,幾時去日本幫佢地屋企塊地奶地板

唔洗回我啦, 我都唔想同d弱智再對話
大J係仆街

但今次佢無講錯喎
後尾ben個老婆比連登仔踢爆藍到仆街,andy狗割都割唔切
真係話你on9怕你嬲
ben老婆以前睇唔起Andy嫌佢廢,所Andy先唔再搵ben拍片
之後佢兩條友都有一齊拍過片客串下
係其他地方都講過下點解Andy唔鐘意佢老婆

講黃藍,大J頭阿哥就深藍啦,大J仲拍片幫佢宣傳佢哥餐廳添
沙律錢係點都好、結果咪就係大J拍拍屎忽走人,拎自己老婆上台拍片囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞