其實andy哥同大j 有乜恩怨?

419 回覆
465 Like 18 Dislike
勁多係啲旅遊局嘅宣傳片 收咗錢實話好玩
自己拍果啲廢爆 有一集係去唔知kfc定麥當勞 跟住燒味飯又一集 最近又有一集行淺草地下街

佢自己講嘢都還好 但係佢同佢老婆啲互動好無聊

好唔好食呀Mai
Ohhhhh oishi

呢個唔可以比Mai睇到唔係佢又要買
Waaaa kawaii

好靚呀呢度好舒服呀呢度
Ahhh sugei
有冇懶人包?
真係想睇下邊度屌緊「唯一」
Andy啲片早期係搵老婆做埋點佢認
你講話拍片拍埋老婆無問題,咁點解大J要屌人?

你睇返頭post頭大J自己都講啦
佢話自己上左先推老婆出黎
人地就未上位已經要拎老婆出黎,佢認為咁就唔得

已經同你講既論點唔同
你知唔知自己啲邏輯做咩事
女嗰班冇乜野
藍友
睇來似元朗andy
想引戰 made noise
開哂直播又盛
我記得條MK哥開頭仲走去光頭D片下面留言引流, 比光頭開聲屌先收皮
為左自己隻寵物喊無問題
拍撚埋片影自己喊就
隻傻鳩巨龍一個fd都無
個個合作完都反面都係一個成就嚟
好難個人可以閪得咁勻循
仲要次次屌完人之後就自己食返回力鏢

雖然都唔撚中意Andy條老MK
不過起碼佢而家真係靠自己唔使再賣老婆都搵到食
屌佢老母啦仆街大J
2019捉鬼捉撚到人地比狗拉撚晒仲串77話叫你唔好捉鬼唔係叫你唔好上網捉鬼
正宗撚樣黎 一副眾人皆醉樣
之前屌ANDY攞日本老婆上位 根本就係唔撚想香港YOUTUBER入面有人攞左佢個賣點
之後ANDY自己圍內笑返佢屌完人用老婆上位 自己又攞自己做試管出黎做題材
屌得佢冇錯架 抵條光頭J生唔到仔 正撚樣黎
岩 大J網上捉鬼捉到屠龍收皮都係岩!
拎自己不育同老婆婆做檢查出黎做賣點真係好噁心

有冇尊重過自己老婆
佢仲要畫埋圖,抽水嚟講都算幾有誠意可惜嘅係佢唔記得咗自己原來都曾經咁做過
可以整合做一個大J回力鏢合集
衰啲講 19年唔係達狗自己柒大J撚有機會發圍
Mingjai啲片都高汁過你大丁啦
師兄, 你仲有睇佢D片, 仲要咁仔細
我早就頂唔順
你有你拍片, 佢有佢拍片, 人地點拍, 關鳩佢事咩
早幾年pinky粉紅怪盜推佢個妹出黎拍片, 用返佢個邏輯, 咁都唔得啦
拍露營果個billy, 成日拍佢隻狗, 都一樣唔得啦
樓上話好似連ahhin都反埋面, 我諗佢既問題都唔細
咁要揾個講廣東話口齒清晰好難嘛
果1-2年, 佢個訂閱數長期都無乜點郁過
離少少題,pinky個妹而家做咗model同演員

老實講人地唔係被逼出鏡咪得, 老婆出鏡ok咪出,Andy話而家佢老婆唔想成日出鏡咪冇乜拍佢囉
ahhin好似係屎家軍/ 同屎家軍好close,咁應唔應該反面?
Youtube圈子關係真係好亂(貴圈很亂)
我地都只係食花生
收到風大J老師已經開始作文
當年屎萊姆紅果期, 好多個KOL同佢關係都close
而且睇返兩年幾前都有拍片一齊參加果個劍與盾比賽
照計ahhin又威脅唔到佢, 而且佢係世界仔, 好難相信佢會踩到小氣鬼條尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞