[ViuTV直播] Hong Kong Masters決賽日 23/7 14:00/19:00 [4]

799 回覆
4 Like 0 Dislike
英國90後有邊啲排名比較高嘅球手

本來想講質侵
但發現佢係89
而家有冇其他人可以好似oso 打得咁撚瀟灑
想睇多d 其他人

得oso打波咁有魅力

本身selby,robertson, ding,trump個個都唔同風格
呢幾年除左selby,其餘幾個都打得保守咗
尤其robertson,收埋以前最特出嘅遠枱,打守勢波,唔多唔少俾selby個種穩定打法而拎到好成績影響到

沙式桌球真係好撚悶lo

唔該巴打
我係之前有人開post 吹奏oso 先開始睇佢打波 睇完就覺得其他人都冇佢咁好睇
不過岩岩睇hendry 都幾好睇

亨特利就睇返佢當年白皮豬花o靚仔咁收戴維斯皮 好值得睇

我今晚睇下

hendry啲中袋
oso又做乜9
超分
rap緊呀?
有個拎住單反既人比人帶走咗
想睇多d 其他人

得oso打波咁有魅力

本身selby,robertson, ding,trump個個都唔同風格
尤其robertson,收埋以前最特出嘅遠枱,打守勢波,唔多唔少俾selby個種穩定打法而拎到好成績影響到

沙式桌球真係好撚悶lo

唔該巴打
我係之前有人開post 吹奏oso 先開始睇佢打波 睇完就覺得其他人都冇佢咁好睇

同埋撚我偶像白旋風
想睇多d 其他人

得oso打波咁有魅力

沙式桌球真係好撚悶lo

唔該巴打

我今晚睇下

hendry啲中袋

仲有細力推遠枱較黑柴
有個拎住單反既人比人帶走咗

本來想講質侵
但發現佢係89

我就係知佢89
Trump 同冠a之後已經冇咩留意

本來想講質侵
但發現佢係89

當年波壇mk仔
想睇多d 其他人

得oso打波咁有魅力

沙式桌球真係好撚悶lo

唔該巴打

我今晚睇下

hendry啲中袋

youtube成日都有直播d舊賽事,成日睇

沙式桌球真係好撚悶lo

唔該巴打

我今晚睇下

hendry啲中袋

youtube成日都有直播d舊賽事,成日睇

我都係
jelly
呢下
靚snooker靚救
oso加油呀

ching jelly fans?

oso要贏了

( Show Blocked User - Griezmann )
nice save

送左Chance
其實而家oso射d紅波出街仲好 扣4度 減台面d度數
Oso
oso加油呀

ching jelly fans?

oso要贏了

( Show Blocked User - Griezmann )

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞