[ViuTV直播] Hong Kong Masters決賽日 23/7 14:00/19:00 [4]

799 回覆
4 Like 0 Dislike
港女mc

Deep V都冇波
之前電動車 今次桌球 都算搞得唔錯 又有氣氛 多d搞啦屌
坐我隔離個呀叔中獎

無知一問,頭先個華人(香港人?)真係佢地個經理人?又會搵個華人黎做咁得意
平時冇睇開~不過今個比賽都睇左幾場
又幾好睇
睇到現場氣紛幾好, 希望香港搞多d唔同既世界級比賽

桌球 hk masters
足球 英超亞洲盃
排球 世界女排大獎賽
籃球... 勉勉強強都叫有NBA球星嘅 1個 其他嗰啲名都未必叫得出
無知一問,頭先個華人(香港人?)真係佢地個經理人?又會搵個華人黎做咁得意

點解唔得

咁係香港人定係華人?
其實oso第二都算係咁啦 呢個比賽個個排名都好似高過佢

請頭8,唔係小丁唔嚟,佢應該都未必嚟啦

咁我又唔覺會唔請oso...佢吸引力係凌駕於排名

好似真係優先請排名頭8,咁橋有人唔黎先有位

沙比身邊都有個香港人做唔知助手定經理人
又幾好睇

足球 英超亞洲盃
排球 世界女排大獎賽
籃球... 勉勉強強都叫有NBA球星嘅 1個 其他嗰啲名都未必叫得出

網球都唔差呀

點解唔得

咁係香港人定係華人?

Django Fung 香港人黎
可能過幾日市民去伊館打波會執到兩隻盃
Oso輸都笑得咁開心

第二獎金都唔差啦

因為買左自己輸嘛

廁所垃圾桶執到

今晚阿姐都執左

廁所垃圾桶執到

笑左
其實oso第二都算係咁啦 呢個比賽個個排名都好似高過佢

請頭8,唔係小丁唔嚟,佢應該都未必嚟啦

咁我又唔覺會唔請oso...佢吸引力係凌駕於排名

好似真係優先請排名頭8,咁橋有人唔黎先有位

好似話小丁黎hawkins就唔會請
其實桌球係咪英倫三島既世界 唔似其他運動咁 聯合國都出人 好似黎黎去去都係出英倫三島人 唔見西歐東歐球手

廁所垃圾桶執到

可能係爛左嘅盃
又幾好睇

足球 英超亞洲盃
排球 世界女排大獎賽

網球都唔差呀

講緊呢個月姐

廁所垃圾桶執到

可能係爛左嘅盃

or oso支cue
其實桌球係咪英倫三島既世界 唔似其他運動咁 聯合國都出人 好似黎黎去去都係出英倫三島人 唔見西歐東歐球手

近幾年支那岀人岀到英國驚

廁所垃圾桶執到

可能係爛左嘅盃

or oso支cue

oso支cue應該係老蘭

支cue唔係已經送左俾人啦咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞