[ViuTV直播] Hong Kong Masters決賽日 23/7 14:00/19:00 [4]

799 回覆
4 Like 0 Dislike
小弟睇波年資短 有冇巴打可以講下oso全盛閩期幾勁 頭先睇Robertson 都已經覺得好勁

https://youtu.be/M3C7I5lRZII
j片

https://youtu.be/01Mz1ToEYGo

呢 cue 清枱當時睇到呆咗

呢場經典難過打147

又係成日睇

其實我真係坐你右後果個

G37?
見到你話見到我之後 我即刻校暗咗個 mon
其實有冇用 ?

其實我真係坐你右後果個

H37?
其實有冇用 ?
個個都讚香港d氣氛

羅拔臣今年訓練量遠較之前高,他自言奪冠難度上是更高︰「接連擊敗(一哥)沙比、主場的傅家俊及奧蘇封王,沒有比這更難的事。在3000觀眾前打波氣氛極好,這是世上最佳比賽,甚至比世界錦標賽、英國錦標賽更好。」

好消息是「火箭」對香港讚口不絕,在記者會承諾會再來港作賽。

有入場就會知其實氣氛好好
其實觀眾都好規矩

如果3000人都係睇開波就真係氣氛好過世錦喇
不過坐咁高真係點睇

其實我真係坐你右後果個

H37?
其實有冇用 ?

我一早見到你所以唔覺有用
在香港桌球大師賽決賽以3︰6不敵羅拔臣摘亞後,他揚言會一把火燒掉這球棒

攞去拍賣好過啦

覺得佢係講堅

完左場就見到佢掟枝cue上枱
好明顯佢對枝cue好不滿
之前仲係咁㩒粒tip,應該都關事
neil自己嬴左佢真係係個心度笑出黎
基本上唔多覺有外國球手/人屌係咪都拍手
除左連登仔屌呢樣屌果樣

其實我真係坐你右後果個

H37?
其實有冇用 ?

等我 rephrase 下先
我係想問校暗咗個 mon 之後你有冇再見到我用部電話做咩
個個都讚香港d氣氛

羅拔臣今年訓練量遠較之前高,他自言奪冠難度上是更高︰「接連擊敗(一哥)沙比、主場的傅家俊及奧蘇封王,沒有比這更難的事。在3000觀眾前打波氣氛極好,這是世上最佳比賽,甚至比世界錦標賽、英國錦標賽更好。」

其實觀眾都好規矩

不過坐咁高真係點睇

邊個遠
個個都讚香港d氣氛

其實觀眾都好規矩

不過坐咁高真係點睇

邊個遠

個投影唔好再遠啲

其實我真係坐你右後果個

H37?
其實有冇用 ?

無特登望 我係唔覺意見到連登icon先知
個個都讚香港d氣氛

其實觀眾都好規矩

不過坐咁高真係點睇

邊個遠

咁伊館個moon好d喎

有份噓
好撚爽

BOO

點解林奠冇

有 boo 喎
不過噓聲係少過垃圾桶

好少,利申有boo,俾人望

廢老 ?

2到尾咁上下

其實我真係坐你右後果個

H37?
其實有冇用 ?

無特登望 我係唔覺意見到連登icon先知

原來係咁
https://twitter.com/nr147/status/889166184259756032
The best atmospheres I've ever played in. 3,000 felt like 30,000! An unforgettable night. Thanks for all the support guys!🏆

btw瘤肛華真係自取其辱,柒得少

有份噓
好撚爽

BOO

點解林奠冇

有 boo 喎
不過噓聲係少過垃圾桶

好少,利申有boo,俾人望

廢老 ?

2到尾咁上下

後生都咁樣

booo爆佢

關佢撚事咩
簽名會有得拎簽名之餘仲握到手
我見oso 幾開心,不過佢個獎杯已經唔見左
得返啫哩擺左個杯係枱面
https://twitter.com/MattSelt/status/889152177276682240

睇留言有人問jelly做乜揸住支蠟燭
得返啫哩擺左個杯係枱面

已扔
得返啫哩擺左個杯係枱面

已扔

連埋支cue一齊燒正
得返啫哩擺左個杯係枱面

已扔

連埋支cue一齊燒正

得返啫哩擺左個杯係枱面

已扔

連埋支cue一齊燒正

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞