[ViuTV直播] Hong Kong Masters決賽日 23/7 14:00/19:00 [4]

799 回覆
4 Like 0 Dislike
未走既巴打留意
jan係車閘

佢尋日坐黃飛區 同人影相來者不拒
好親民
有傳媒問及奧蘇里雲會否出戰接下來幾個錦標的外圍賽,他就「串爆」回應:「頂級球手唔會打外圍賽,你有無見過費達拿同拿度打外圍賽,如果嗰個比賽我係要打外圍賽,咁我覺得我唔應該參加囉!」
http://youtu.be/OsgjsxhGUoM
frame 4 respotted black
有傳媒問及奧蘇里雲會否出戰接下來幾個錦標的外圍賽,他就「串爆」回應:「頂級球手唔會打外圍賽,你有無見過費達拿同拿度打外圍賽,如果嗰個比賽我係要打外圍賽,咁我覺得我唔應該參加囉!」

其實好有道理

其實好有道理

agger 正如世錦賽佢地都直入crucible
有冇巴打執到?

有冇巴打執到?

港女mc

Deep V都冇波

其實佢係咩人黎?

女mc有冇名

好想J 女MC

有j圖未
有冇巴打執到?

冠軍同亞軍獎杯遠睇一撚樣
好撚求其
http://youtu.be/OsgjsxhGUoM
frame 4 respotted black

Sheldon Cooper1 小時前
They have much better crowds in Hong Kong,so well behaved.I didn't notice much shouting at all and they went quiet when the ref raised his hand.

呢度個個鬧爆觀眾,估唔到有鬼佬讚
有冇巴打執到?

冠軍同亞軍獎杯遠睇一撚樣
好撚求其

咪係

其實好有道理

agger 正如世錦賽佢地都直入crucible

寸得起
港女mc

Deep V都冇波

其實佢係咩人黎?

女mc有冇名

好想J 女MC

有j圖未

港女mc

Deep V都冇波

其實佢係咩人黎?

女mc有冇名

好想J 女MC

有j圖未

Deep V都冇波

其實佢係咩人黎?

女mc有冇名

好想J 女MC

有j圖未

同oso合照
多謝咁多位巴c打一齊睇波
有緣再會

(有無人開tg睇桌球gp)

進化版

進化版

請受小弟一拜

女mc有冇名

好想J 女MC

有j圖未

同oso合照

Johnnnn Higginsssssssss

其實我真係坐你右後果個

進化版

請受小弟一拜

笑撚到仆街

進化版

請受小弟一拜

笑撚到仆街

D 排位

用一張相黎形容今次比賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞