[ViuTV直播] Hong Kong Masters決賽日 23/7 14:00/19:00 [4]

799 回覆
4 Like 0 Dislike
如果一開波就搞32強, top8直入16強, 係咪唔符合world snooker要求?
一定要128? 如果一定要128可以打左細場先, 32強top8打先入伊館得唔得?

依家排名賽除左世錦賽無左保送TOP16架喇

連英錦賽都要由128打起

冠中冠
其實Neil真係幾enjoy, d簽名會除左marco, hawkins, 其他都西面
Neil仲拎電話影下條隊
我依家反而覺得香港搞呢啲剩係請top8或者top16入面請8個既小型邀請賽會比較好
一來top8比較有吸引力
至少有些少票房保証
如果係由32/64/128開始打我相信香港真係無咩人睇
或者剩係睇某個受歡迎既比賽
二來個比賽日數短
放係五六日可以多啲人睇
你知香港人幾撚忙
拉長個比賽搞到個場冷冷清清就唔是幾好啦

仲有唔好唔記得有幾多人係貪張飛抵而買
仲要係日票
外國啲比賽好似係一場一場咁收你錢
而且仲要係請到當今最有人氣嗰8個打先至爆到場
所以唔好有香港搞大排名賽香港人都會咁歡迎呢種想法

一樣諗法
如果平日成個星期
實大把空位

搞咗一年因為上座率低比人cancel返就樣衰

咁又唔會 因為一樣衰就會樣衰三年
無記錯排名賽一般簽約都會簽三年

最怕就係過完三年又要等多十年

好過冇 等少幾年
搞咗一年因為上座率低比人cancel返就樣衰

上年唔記得睇咩open final都係小貓3,4隻

玉山world open?
9月又有喇

歐洲, 好似係
邀請賽戲金好重皮, 今次政府應該sponsor唔少, 下次桌總自負盈虧就唔同講法

1)正苦搞要最少等5年先"出師有名"

2)試下叫畜力科水, 含大o係廣州搞,
蓄力可能會有興趣都搞返個

下次商業活動政府就冇可能sponsor了
邀請賽戲金好重皮, 今次政府應該sponsor唔少, 下次桌總自負盈虧就唔同講法

支國唔介意洗錢
支爆就成個球壇痿縮

但今次票價咁平
下次可以收貴啲 或者圍到皮

但今次票價咁平

收貴啲冇咁大眾化就少好多人, 你賣貴d, 生客有大把娛樂

但今次票價咁平

收貴啲冇咁大眾化就少好多人, 你賣貴d, 生客有大把娛樂

所以16個應該岩岩好
尋晚frame5 143break都係8:xx

我開頭仲期望佢會打147
jimmy white 話世界最正個3個場館係crucible, wembley同伊館
尋晚frame5 143break都係8:xx

我開頭仲期望佢會打147

低q唔夠力要打pink無計
其實Neil真係幾enjoy, d簽名會除左marco, hawkins, 其他都西面

我最決賽之後拎簽名,佢地都好開心咁笑住簽名

淨係睇賽後訪問都知
啫喱似認真答
D英國佬串過馬撚
鷹佬冇睇, 都nice?

淨係睇賽後訪問都知
啫喱似認真答
D英國佬串過馬撚

簽左5個,友善度排名:
啫喱仔=Marco>Judd>oso>>>肥仔

我最決賽之後拎簽名,佢地都好開心咁笑住簽名

簽名果時oso 有同我講嘢

淨係睇賽後訪問都知
啫喱似認真答
D英國佬串過馬撚

簽左5個,友善度排名:
啫喱仔=Marco>Judd>oso>>>肥仔

鷹佬=Marco 簽名握手合照都可以👍
jimmy white 話世界最正個3個場館係crucible, wembley同伊館

唔知佢打唔打得返起
其實neil係贏先nice啫,輸波最西面係佢
當年輸名將盃都西口西面做乜鳩
我幾鍾意梅菲 就算輸波少少唔開心都唔會feel到有敵意,keep住好nice
有次唔記得係咪大師賽佢落後緊,有觀眾過去問佢攞簽名佢都照簽
同埋今次佢幫我簽完都有講thank you
其實neil係贏先nice啫,輸波最西面係佢
當年輸名將盃都西口西面做乜鳩

可能嬲自己表現唔好姐

黃老闆究竟撈咩咁有錢
比錢請人黎打又無入場費收
琴日都見到佢
我幾鍾意梅菲 就算輸波少少唔開心都唔會feel到有敵意,keep住好nice
有次唔記得係咪大師賽佢落後緊,有觀眾過去問佢攞簽名佢都照簽
同埋今次佢幫我簽完都有講thank you

仲要係落後唔知零比幾多
簽完好似反cup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞