前邪教牧師葉萱Maple Yip

571 回覆
1342 Like 273 Dislike
錄得音明顯醒目女第時衰左都有野揸手,根本就共犯一齊搵著數,而家搵万刀甲大大力推車
万刀甲都有今日啦 痴埋隻臭雞到 快手埋單唔好放出黎害人啦
好似傳銷咁 主要條友用口用腦呃人 如果佢唔好色騙財既話應該無人會搞佢
兩條囡囡叫咩名,我是來求名的
冇講錯
以為啲痴女av,係女上男下咁挫

變左條女做主動,鄭教主先係受害者?
點睇佢都似係發明星夢

又扮喊,最騎呢係痴埋万刀甲

如果佢係肥西,就冇嘢好討論

而家有少少姿色30歲女就搏到大家同情嘅
Maple Yip喺邪教都做到高層
所以我先咁反感
唔係你估個邪教教主玩咗咁多年點會連咁基本錄音都防止唔到咩
一早就畀其他佢寵幸嘅底層女信眾錄低佢講屁股好大 射左50次啦
呢條女平時分分鐘係負責守門口唔俾人逃走,幫手除衫,檢查屎眼同閪裏面有冇偷偷地收埋器材錄音嘅人黎
傳教士式點坐爆呀大佬
btw想玩逆傳教士式
應該唔洗,佢1994仲係大學生,而且佢咁得寵,段片有講教主會比錢洗的
Netflix有講佢有優越感
甲刀万
屌完畀個牧師你做
可以支配信徒 爽死
有錢有權力 個教主玩完就告佢性侵
ig private左
一個?當個鬼婆無到?
一定出哂絕招嚟吸引教主
講到以前係入面做過既野,佢係笑住講
似回味緊,講到後面「受害」既部分先開始有傷心既情緒
但明明佢本身就係加害者,係受害期間都有水人入會,
側面睇呢個人好自私,而且自豪虛榮係入面受人歡迎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞