前邪教牧師葉萱Maple Yip

571 回覆
1342 Like 273 Dislike
幫個正苦賣廣告
係乜人
自己諗啦
葉萱入得邪教,親共真係標準配置
可唔可以入嚟講兩句啊
認同

呢個邪教教會本身係韓國係好出名,佢地包裝到同基督教一樣,所以有好多人信咗。如果因為呢個人,而令到其他受害人無辦法爭取到正義,太唔公平了。

針對返葉萱本人會好d,宜家條女係利用緊其他人去同化自己都係受害人,實際上佢係加害者,仲利用緊其他幫過佢既人
佢地果種叫標準配對先啱
痴線 假撚到 唸台詞咁
佢真係好假唔值得信
韓國邪教牧師葉萱Maple Yip呢單嘢再講落去,啲傳媒事件嘅時序真係有flow

啲攻勢順住落
1. 連登傳方食葉(線索吸引追查)
2. Netflix開始播,方回應(真相大白,有清晰故事)
3. 方話會陪葉去韓國(透露未來發展,吸引追看)

如果背後有真係做PR嘅人教路,我真係想學返兩手
modeling agency會唔會有佢profile?
韓國個D 攝理教徒都係咁樣批評MABLE YIP
同你呢個POST 一致
或者你就係個D, 想discredit 佢, 最終幫攝理教開脫既人
邪教攝理教教徒話攝理教係邪教?話Maple Yip係邪教牧師?畀我參祥吓都好,我都想知道邪教教徒係點做嘢
樓主攝理教?又想污名化受害人等疑犯脫罪?
大把教會捐獻 做幹事牧師享受榮華富貴
好多女根本係清醒 知道自己做緊乜
都係做雞 但只需要比教主每晚吉兩下就收工
個教主都70勾 都冇咁好精力個個扑啦
有時坐埋一邊就收工
對比啲做一樓一比人屌到黑 反哂皮其實付出好少
無幫個邪教
可以都唔係好人
邪教魔王鄭明析遇到葉萱,根本係一物治一物,以為所有女人都可以畀佢玩

結果葉萱一個回馬槍就送返佢入監獄
佢出來指証就可以將自己嘅過錯一筆勾消?公開乜乜乜就係英雄?方力申支持就係正義?咩道理?
你唔好咁激動
佢幫個陷家產港共
佢可以係乜好人?
有排係fb成日睇到
笑撚到傻
條友講野又係串撚柒柒咁
成日叫人念乜鳩小房子
你想幫邪教牧師葉萱脫罪?
仲未等到,有未?定老吹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞