前邪教牧師葉萱Maple Yip

571 回覆
1342 Like 273 Dislike
戲太屎,點估女主角
唔好意思啊

呢排真係忙得好交關

如果有巴打有心可以自便

我應該忙到六月
如果你有興趣整合,我可以幫推
但我自己就太忙了
大家如果開post就留意一下SEO啦

標題頭十五隻中文字要盡可能包含熱門keywords,內文頭三十五隻中文字要盡可能包含熱門keywords,葉萱同Maple Yip要擺埋一齊
有一刻成為過加害者,都唔撚該收皮啦
正賤種垃圾生血癌啦仆街
何況呢條女唔係受害者
上面話無利益,都痴撚線,人地要入娛樂圈
其實呢D邪教去到中高層一定知唔少真相同內幕
再高級既洗腦主理人都冇可能呃哂自己以外既所有下線
去到葉萱呢個level你話佢完全係天真受害者真係搵鬼信咩
佢冇洗腦能力絕對冇可能靠年資信仰上到高層做牧師
肯定有份出謀獻策用賤招用感情用手段去加強洗腦留人同招新人
一單還一單
佢比教主拍屁股係一件事
你可以拍片哭訴屌9教主人渣淫魔
但唔該唔好以為可以以此洗脫自己幫手執行洗腦同招攬新人既罪名

講真條女咁多年功力口術同理解人心肯定有番咁上下
一早同萬刀甲打哂預防針,好撚攻心計
希望刀甲可以及早醒覺脫離魔爪啦
你想開po就照跟啦,有用的

你見我有時啲comment文句不通,就係為咗砌啲keywords喺頭
劇情反轉!!! Maple Yip 葉萱舊IG重點整合
https://lih.kg/3333521

整完,搞左我成晚, 未甩P推唔到, 大家幫手推下
聽日先推 訓先
好唔想blame the victim但睇完第三集好頂唔順佢啲作狀到爆嘅喊 啲爆喊位好似跟晒劇本咁 然後爆小方緋聞同套紀錄片同步上架 呢下真係

同埋以前唔記得聽邊個講真眼淚會係眼角流出嚟 拍戲啲人如果中間流就多數係滴嘅 Maple就

不過個邪教點睇都係仆街 啲教友唔洗妄想有得洗白 呢度討論只係針對條女有冇其他企圖
淫股性牧葉萱的床邊小故事(1)

葉萱自稱2011年17歲時同朋友係銅鑼灣行街遭招攬入教,及後去埋邪教總壇參加入會儀式, 2018至2021間更遭教主鄭明析狂砌17次, 葉萱聲稱經朋友提醒下醒覺係邪教,故自願主動受屌去錄音留證據

2022年3月16號,葉萱出席韓國記招,公開自己受害人身份同被性侵嘅證據
2022年10月4日教主鄭明析因涉嫌強姦以及性騷擾被捕

問題的關鍵在於2018年攝理教成立「天運會社」,以一筆過1,640多萬元購入葵涌工廈單位作為大本營, 間野得3個創始股東而葉萱竟是其一.根據「新興宗教關注事工」總幹事楊子聰指邪教香港支部有400信徒而且都係後生女大學生, 我合理懷疑呢班女全部教比教內高層西visit,身為淫股性牧的葉萱無可能只靠比教主/長老屌成為香港支部三巨頭, 葉萱的實際身份已遠高於馬檻keeper應至管理層

菜天鳳的’一湯煲成萬骨枯案中’我曾提出一重要觀點, 洗黑錢集團的身邊人都一定有份,因為怕你無成本篤灰

而葉做董事係2018年,聲稱第一次遭砌都係2018年
呢個世界大把ol願同大老細上床交換機會,邊條女可以同年上董事
已經唔係西當visa, 呢條女個西直頭係黑卡
淫股性牧葉萱的床邊小故事(2)

2018年葉萱聲稱第一次受屌但同年鄭教主委任其做董事,官至香港分部三大巨頭共管400港女,當年新花都最大粒的媽媽生手下都無呢個人數, 可以講教主已比足錢

做翻譯員其實唔算咩,外國人又去到葉萱的語言水平選擇少畢竟港區教友少…但教內大型慶典比葉萱扑咪明顯係受捧

2022年1月葉萱將股份轉讓至攝理教的一名男牧師
2022年3月葉萱出席韓國記招,公開自己受害人身份同被性侵嘅證據
什麼促使受捧前程大好的淫股性牧葉萱割席報警?

睇葉萱的資料自稱畫家但畫作零能見度,自稱模特兒接拍廣告但實際出鏡機會超少,姐係r 撈r出 血都係18線暗星

若南韓政府定左葉係淫賤邪教骨幹就算無引渡,其香港暗星生涯都完全玩完全行封殺,唯有出樣扮吹哨者上netflix扮苦主,係事實層面葉萱乃骨幹係應該坐監,撈到董事根本係入硬,但礙於國際形勢南韓政府完全唔敢刑事追究.而葉萱避左法律責任更以女權捍衛者身份反cap

港媒吹到葉萱2022年付出自身聲譽同身體去擊潰邪教與事實對唔上
真正撃殺邪教由韓國攝理教受害者組成的民間組織Exodus的一連串行動

2003年7月通知香港入境處教主涉非法居留, 入境處打算遣返其回韓國,教主棄保潛逃
及後Exodus屢次係香港搵鄭明析煩到鄭去中國起壇

基於中共係全球最大邪教最憎行家搶食, 2007年鄭明析在北京被捕,勁快就踢左去韓國受審,性侵、侵佔罪成,入獄十年至2018年出獄。

睇完就明葉萱與邪教反目係2022,但2022前教會已早呈衰敗.葉當時已知邪教反艇有過董事身份的自己奶硬野,唯有主動出擊先制人
教主屌完葉萱同年升葉萱做香港分部話事人
大把女剛大學畢業考到大公司就主動送上門比班地中海高層砌結果成班仲衰過做援交咩都無,大公司就算高新仔幾格都話唔到事

葉萱呢種女人就係西部開發專家,好清楚性賄賂應該比咩人
同埋最主要係果斷,明明受捧一見風向轉就立即過底放棄建立左的事業
呢一種果斷就連香港精於玩手段陰同事的衰格中產都未必做到
佢去拍AV 正
立橋係陳茂波條收成期死賤種喎,咁都接?正仆街

不過教主有屌過咁多邪教無異,扺坐啦
聽朋友話佢阿媽係懲教署管犯嘅,自己嘅女做咁多陰汁嘢
万刀甲都唔係咩好人同大屁股幾襯
無錯
假到睇到尷尬
同無人激動喊仲維持到偶包,佢死到要keep 住個死人委屈樣唔可以走樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞