前邪教牧師葉萱Maple Yip

571 回覆
1342 Like 273 Dislike
哇,atm 卡真爽,我們秀晶的body atm 真好用
臭名
互相利用啫
如果唔係万刀甲條女呢個身份都無咁大迴響
万刀甲沉左咁耐呢排又多返人講
我估過一排就話分手 mark my word
哇、咁樣衰
柒咗咪扮受害者囉
最撚興
加密應該無乜用
係可以照screen到
終於搵返條影片
如果PR再delete 就即係有野

https://www.facebook.com/comeknow.asia/videos/283493776211667/
快啲backup
巴打好強摩擦力
愚蠢是罪
無知即罪惡
ching好強
連登仔本身都係性罪犯係多數
有部份人應該有收攝理教錢幫手帶風向
葉萱Maple Yip有份協助攝理教誘姦
上述論點被重提,只會令全世界同時記住攝理教係邪教、有份誘姦

咁樣自殺式帶風向?

真正唔想人提起嘅,只有葉萱本人,同攝理教邪教
真心又橫又大份
仲要喊得假
又係葉萱啲打手
邊有幫教主講說話 你唔識睇字定盲撚左
睇完嗰幾集
就咁聽佢講嘢,睇佢個presentation,同佢啲經歷
感覺呢個女人極度有問題
佢話當年入教原因係: 1. 父母感情有問題,2. 響學校比同學排擠,3. 男女關係極混亂
第2同第3點都只係輕輕帶過,究竟佢嗰陣做過啲乜,搞到自己人生咁一塌糊塗要去信個邪教黎逃避?

好啦入到個教,人地叫佢去監獄見教主,佢就真係走去見,完全無去搵下點解個教主會坐監
等到教主坐完出返黎,佢就好開心咁被教主分派做宣傳大使,然後乖乖地比教主搞咗17次
而家見佢講返當年啲經歷,show返佢當年入教嗰陣D相同片,見佢都笑笑口毫無羞恥咁,心諗你笑撚夠未?係咪覺得好撚proud?
喊又喊到好假咁
我睇完只有一個感覺,佢係得唔到佢想得既利益,所以而家要反枱
坐起身咪坐蓮囉
層主喺太空兩個姿勢冇分別
痴線,呢個真係要開新post講,原來連youtube都拍過,之後會唔會拍埋電視劇同電影,條友真係唔簡單
嘩…咁多野爆既
樓主開多個post出黎
比人知原來佢由頭到尾都係想上位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞