前邪教牧師葉萱Maple Yip

571 回覆
1342 Like 273 Dislike
邪教做得幹事,唔多唔少都知入面點運作,都係為利益,衰左就話自己係羊。
本身係共犯
想傳教
重點係唔想出現更多受害人,覺得此女生很勇敢,有多少人不願意面對自己的傷疤,寧願啞氣呑聲,不了了之,此女生面對自己的過錯,並希望杜絕類似的個案。
會唔會係斯德哥爾摩症?

比人屌得多屌到個腦都壞埋
BTW,
佢睇返自己跳唱舞,好似有少少興奮
俾教主打屎忽同中出算唔算利益?
我覺得佢幾享受 跳舞 傳教
有可能万力甲中咗伏,又有可能自己冇乜新聞出嚟抽水
層主真係好撚弱智2022仲係到非黃即藍
覺得條女衰=覺得教主冇錯
你咪on9啦
你攞政權同性侵比
其實咁多年佢都係幫兇,教主俾人拉佢怕受連累先出來做證人,否則佢都可能俾人拉,就算唔俾人拉都無糧出,所以搏一搏演出戲
佢話自己唔鐘意唱歌跳舞
但片入面跳到成個女團咁
跟住個教主坐緊監,人地叫佢影啲寫真照比個教主
佢又真係走去影黎比個教主J
究竟有幾蠢先會覺得呢件事無問題
你睇紀錄片,佢連扮創傷都扮唔出,根本係回味緊以前做牧師嘅風光
似一早準備證據兩手準備,可能預同教主反面都有保障
真, 如果佢算係被人強姦
咁佢都算有串謀強姦其他女仔
個葉萱係邪教高層,梗係咩都好美好,點會不堪回首?係Netflix、方力申先會frame到佢係受害人
平時睇呢種女人比邪教洗腦會覺得好慘+on9
雖然佩服佢出樣爆大鑊 警惕其他女仔唔好落搭
但呢個女仔真係有d唔妥 衰d講句佢開頭係到喊 眼淚幾時出 點喊 好似計好哂timing咁
万刀甲一把年紀 見過咁多女 千揀萬揀揀正佢
埋到万刀甲身溝到佢已經手段唔簡單 仲要係邪教做高層 入面勾心鬥角野唔會少
咁應該支持佢
佢起碼為左保障自己 挺身而出
葉萱錄音一開始未必係為咗告發
唉屌pin呢個,啲人都白痴嚟
係你on9
我係同邪教比

照你咁講,林鄭有一日認錯轉做污點證人屌中共,你係咪都可以原諒佢? 會叫大家唔好怪罪佢咁有勇氣露面出嚟指證中共
葉萱未擺脫邪教高層個格啦,仲係戀權狀態
有賓個唔係為保障自己挺身而出佢唔值得支持
其實佢都係想搵個新教主照顧je
唔好講到佢想俾個個毒撚識咁

唔高調點抬價 諗起日日教主咁啲daddy即刻課金包養啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞