【I/A】守望傳說 Guardian Tales(86) 長草期 留得低先可以做世界冠軍

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
可以換到5把專 請問換邊幾隻嘅專武好

圈住係有專武,請問我應該留石等未來公主up再抽,定有其他角色抽去完善我呢隊?
如果真係要換,你要睇吓用嚟做乜先有建議,打主線,討伐,羅馬都唔同
公主你打主線會送
課嘅話會有埋專
啊我無課既,咁即係可以等活動專武up/里程?
隊野可以暫時用住先?
你而家打到世界幾?
完咗世界9就可以攞公主
你唔想課嘅都可以用里程換專武嘅
打到世界3-5
前期用咩都照過 第10章先對角色有要求
團長 其他可以等你中阿伯/外父先再揀
試下抽暗坦
前期加防禦算有用
中後期個個人都必用
想打主線同討伐

另外用緊土伯 公主 光天 MK99 4隻都有專
有土伯 公主 光天 MK99 4隻都有專
換土羊 土鹿專就砌到一隊土羅馬
如果打主線同討伐呢
我用公主 天使 99 加光琴連專夠一路破完世界15
99 天使 光琴都可以打討伐 要搭多隻破防
你抽埋暗刀就可以組暗近討伐 或者有外父 再加暗砲/進化2星吸血女就可以出暗遠刀
有火鳥就組到火近
土遠用土羊 土弓 土伯 暗坦(槍)/水教 魯有2專就可以出土近
普遠差2星騎士揸2專+普狐
水近好似係白獸人+下面3寶 水遠要水狐 奥爾卡
通常近戰淨係會組1隊 因為每屬都係要用莉莉絲 火羊 泳優除咗光近之外
其實討伐有排搞 你可以上巴哈跟大佬砌 呢篇係最新嗰期
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=38113&sn=90809
假設抽到暗坦咁佢要抽近戰定遠程專武?
然後換走主角?等過左世界9再換走埋貝絲?
下期卡登又係必抽?
睇落唔似啦, PvP 專用。

不過官方講到佢討伐都用得著咁
睇巴哈砌光近+3寶算唔差
pvp應該幾掂 係近戰 又係加普攻傷害 好似識上好多buff畀自己
點都可以剋暗刀同莉莉絲
我覺得大概係T1-T2 新手冇用 老手又唔係必要
同埋佢唔係叫卡伊咩
討伐用光隊冇信心
下星期二先打Story等多幾日就得
點解呢排唔打
個人感受係等得起不如等埋17章完s2先一次過打
刷緊碎無多餘體
要等到7-8月
同埋世界18先完第2季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞