【I/A】守望傳說 Guardian Tales(86) 長草期 留得低先可以做世界冠軍

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
好想帶返屋企養
今次活動一下抽齊咗暗隊
一下子勁多野升
打咩野可以升角色快啲
為咗抽暗坦課咗world pass3有啲肉赤

公會招人3位,要每日打齊公會王,歡迎TG搵http://t.me/Tim0719
好想快啲打新章
宜家打到15章
劇情中間啲關唔夠坦過唔到
想快啲升好暗坦打主線
光隊得公主坦都夠打
16就未必夠力
想問下牛頭人飾係 每個屬洗一條俾主控先 定 逐個屬突爆, 平時用住3星懷錶頂住先?
每個屬都一條先
收到
但土鹿出土近咪同唔到主流土遠隊組隊?
岩岩開咗遠征Area 2
請問有冇組隊攻略 定都係用番外父隊
主流土遠冇鹿份
羊 弓 伯 通常加多隻暗坦/水教/水魔
https://guardiantales.yostar.co.jp/minigame/

又幾好玩
就輸嗰陣可以㩒重玩
想問下暗坦係唔係要抽哂兩個專武?google完見好似話一專先令到佢坦得起?
謝謝巴打!睇完個po既心得依家留下石先!
btw我抽到埋水魔了 想問下我升完呀伯之後應該升邊隻先?放左公主入訓練室 而其他聽落有用既應該係水魔 暗坦 光天 未騎 軍團長
依家未騎 軍團長都有專武 係唔係優先投資落去先?

我開始覺得我應該過埋主線11-6就會卡關 所以諗緊全力升英算羅馬都卡住係金3到比人輪大米
用公主做坦就夠了,暗坦抽二專加技傷好過兩隻坦唔夠力,同埋之後組暗隊都係用二專
留意返要帶重創抗性卡片 唔係好易死
之前儲落左600里程..見大家講軍團長應該組外父+阿伯+暗坦, 咁如果冇外父有冇野可以代替? 定係合埋眼拎晒D里程去換?

另外請問咁組既話暗坦係拎第二把專(鎗)?

謝謝
升未騎 團長 打羅馬 主線用
我分身過咗世界11就冇打 喺羅馬用隊廢暗隊都有白金1-鑽3你嗰隊勁啲 起碼都應該要上到鑽石
應該因為係裝備 圖鑑 擺位 未過世界11 角色未升完
world pass有送人 換專就得
打羅馬&主線用劍 討伐用槍
謝謝巴打解答

但係唔知有冇睇錯, 好似要課金既PASS先有送人?
原來我記錯 sorry
前期外父唔係必須 可以等吓之後pick up抽
唔覺唔覺道具收藏得返大地果set 時裝同一堆專武未解
好, 咁我儲石到佢PICK UP先, 謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞