【I/A】守望傳說 Guardian Tales(86) 長草期 留得低先可以做世界冠軍

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
回鍋玩家留名
原來係咁!不過我本身都廢廢地 所以應該都死
我啱走去挑戰11-6 發現都痴撚線完全過唔到 仲比左幾次石諗住硬過睇埋劇情 睇黎我都係有排卡
想問下未騎軍團長係唔係應該用神槍手耳環?
我主控呀伯用緊個叫兔腳
公主就用緊個傷害減免2x%既 好似叫紅寶石xxx
兔腳好廢,用牛頭人飾
過唔過到第一階段先?
屌你玩合作20秒唔郁就踢
但你又唔出兵
主控用魔鏡/牛頭
隊員隨便5星高防嘅飾品 反正佢哋應該未升滿 隊伍技又唔夠坦 好快變棺材
牛頭係唔係競技場到儲夠600粒係商城買果個?
用左4次石過左暗刀 但佢變大之後我就放棄左無再比石
魔鏡係唔係是但一個都得?同埋係唔係要去刷出黎?我發現我有一個紅寶石魔鏡戒指

同埋其實大約幾多防係叫高防?

其他地方冇
前期主控未有魔境 牛頭
用懷錶 10%技回
隊員用槍炮 即係神槍手耳環
11-6打法可以去巴哈睇 有一篇教點打
推薦主控公主 2階全圖殺可以用連鎖擋
其他練一練走位就打倒
要用主控嗰隻屬性
活動送唔少魔鏡 自己刷都得 刷高lv副本好啲 但係你未必打得過
可能你用牛頭會快啲 但係洗屬性都幾難搞
92lv嘅最高起碼都要有150以上
同埋起碼要有加攻擊 防禦 生命 其中2樣

可以睇呢張相揀 汁:https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=38113&sn=68261
你3個隊友要藍/紅+藍
不過佢冇計大地 牛頭 魔鏡 殉道 熊貓 嗰啲另計
有得突嘅優先
專心避,唔洗普攻,剩係出技開大,其他等公主打,
哩隻都過唔到,迷宮個D仲難,你可以棄GAME
雖然只係攞獎牌就算
但3v3佔領戰遇到豬隊會打到燥
已經用土坦 隊友死都唔肯踩入去攞分
我覺得呢隻最難喎
唔知削弱完差幾多
之後阿婆都冇佢咁難
後面通道都係斷吓招就過到
屬性迷宮個D BOSS關仲難打啦

11-6哩隻係血多,要打二個階段,但有NPC幫手,專心避同斷全畫面技就得

請問隊伍聯合技能點先用到,打野唔比撳個制
殺怪儲能量 滿咗先放到 其實冇咩用
印象中得以前11章打通道會用一次清版

阿伯斷線 我拎暗狼專carry
手痕想齊英 一抽就冇哂身家
冇復活打完世界16boss
原來熟咗都好易打吓

退咗坑年幾 想問呢班出晒未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞