【I/A】守望傳說 Guardian Tales(86) 長草期 留得低先可以做世界冠軍

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
你10抽中角 120抽4綠專都算歐洲㗎啦
偶像專依家多數畀水魔神裝嚟帶頭組普遠討伐
或者羅馬用偶像嗰陣有用 不過優先度比較低
熊貓專同蘭兒專應該得連專嗰陣拎嚟打3v3先算有啲用 我冇用過 建議升60lv拎圖鑑buff算
阿伯專直接攞去突啦
如果一定要拎冇連專嘅角色主控嘅話 拎綠專多數會好啲 因為招技好用啲 唔係主控嘅話分別唔大 傷害同普通5星武器冇差好遠 而且普通武器易突啲
你公主同天使都冇專?而家你有咩時候會用佢兩個?如果成日用嘅話就盡快換專畀佢哋用
新手建議抽角換專 最好唔好再抽武器住
軍團長係打討伐用 你應該冇需要急住升討伐傷害 砌好羅馬隊攞多啲石仲好 啲石拎嚟抽吓暗刀 暗坦 水魔神 未騎比較好
其實我本身預你保底會中軍團長專 唔記得提你前期最好少啲抽專武
抽咗呢個月魔金箱未
長啲唔好咩越長越好
有齊羅馬光隊另外3個人連專未?有嘅話就換光琴
或者有公主 阿伯/普狐 可以考慮換未騎
光屬得公主
咁換未騎先thank
多謝巴打咁有心機去解答我
真係估唔到原來專武先係地獄又要由頭儲過啲石

其實我依家玩所有mode都係用呀伯 公主 光天同火酒,因為之前得依4隻3星 依家叫做抽到多個軍團長

我都唔係好知我依家應該去抽咩英組咩隊因為我依幾日都淨係打主線打到第十章 羅馬pvp果啲都有玩下 但好似多數都比人sm

我想問我係唔係應該試下抽左水魔神先?
同埋咩係魔金箱
世界16通道推薦用咩英一隊卡咗
阿伯隊長 公主 天使 未騎 就算係一隊完整嘅羅馬隊 攻擊力同防禦唔差嘅話起碼夠上大師
水魔神打討伐勁 但打唔到羅馬
未騎打討伐冇水魔咁有用 但羅馬幾勁 唔少人會用
建議你試吓抽未騎
魔金箱喺商店里程嗰度 必出專武 勁佛心 300魔金嘅綠箱同100魔金嘅黃箱一定要買 唔買嘅人係白痴 每個月重置
900魔金綠箱建議新手有多魔金可以買 我鍾意抽箱所以成日買 半個月重置
魔金主要用途就係咁
同埋中後期個個都要不斷換嘅綠錘
你升緊武器圖鑑未?將裝備進化到最高星 唔少裝備都有儲齊一套60lv先開到嘅套裝buff
嗰啲升完都差好遠
pvp同羅馬除咗睇技術同剋屬之外 最緊要就係睇圖鑑同裝備差距
外父 暗蘿 暗坦(劍 暗砲?
利申:仲諗緊突唔突暗蘿
我冇用暗蘿 用未騎都過到 不過死2條友
20抽

咁我依家狗衝買左魔金箱先 係唔係姐係每個月抽一把專武出黎咁

啱啱我聽你講去用今日既免費十抽去抽未騎 心諗個盒發光今次仲唔fatfat點知出左白虎妹 對我依家黎講係唔係唔太有用

ummm我完全無升過武器圖鑑咁睇黎我努力啲狂打鎚任去升哂啲武器上60lv先

同埋主線隊員既話軍團長係唔係都好過火酒?
我用新角/外父/暗坦/2吸血囡, 又高傷又硬回血又快
係 話唔定中新出嘅專就正我都試過幾次
係 白虎係未騎嘅朋友以前成日一齊組普遠討伐
呢排未騎畀水魔搶飯碗 不過白虎都係照出
白虎純打討伐用
啲裝升到60lv就有圖鑑嘅記錄 可以畀其他裝食 你記住升過邊啲裝就得
係 同埋我錯咗 軍團長打羅馬同其他模式應該都唔錯 佢唔係得傷害 減攻擊都好有用 自己都有減傷
不過佢又係+暴擊 天使又係+暴擊 組埋一齊嘅邊際效益比較低 有得揀用其他隊伍技能會好啲 eg 防禦 技傷 暴傷 技能cd 屬攻 都唔錯
暫時組埋未騎先 慢慢揀組其他隊嘅方向
可以抽光琴 99
或者抽土羊 土鹿
抽暗砲暗坦組暗可以打遠征 長遠發展算係最好
軍團長勁唔勁唔計討伐
有冇好心大佬解答
勁呀,攻擊手感又好
想問下神秘進化有冇邊度可以睇詳細步驟點樣揀同升星 玩到而家仲係一嘢自動 好似做漏咗好多嘢
holy shit 巴打我魔金箱真係中左軍團長專武好開心多謝巴打教導

其實係唔係會大機會啲開到果個月新英既專武?
咁等我儲返咁上下石先再抽未騎先好似好多隊要抽
同埋其實每日100付費石果一抽係唔係抽硬 定唔好浪費
梗係唔係
有想要嘅池先抽
或者你好多付費石就隨便抽
會友分享嘅tier list, 新手可以參考下

Exclude未拎圖鑑&飾品就得

之前巴哈有篇文教

已經拎咗圖鑑嘅裝
我通常3星 隨機進 4星
4星普通進化5星 再抽取魔金
今期UP錢關道具關可以咁玩

4星全部拎哂去隨機進化 係for你搏專武/大地
通道關用外父衝入去開技就完
玩火嗰關玩到好崩潰
玩咗勁耐 仲未搵齊紫幣
暗蘿 章魚 布丁咁低
羅馬用暗2星吸血女好過暗蘿?
橙色嗰行係咪羅馬進攻隊?
睇唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞