【I/A】守望傳說 Guardian Tales(86) 長草期 留得低先可以做世界冠軍

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
原來3v3都有?!
我見佢咩rank都300石又打唔贏就冇打
剛剛退要等24個鐘
麻煩留一個位
獅子騎士
補唔切
我一入場就9掟啲技清怪
有冇暗坦可以帶埋入去加防
公會收人-2
插雙防卡 + 大地/熊貓 + 微笑週邊
暗科夠晒硬啦
咁仲有兩隻帶邊隻好
今晚再試吓
呢關仲要帶暗科學家解任,所以你得返1隻角可以帶
正路主控公主,隊員暗坦再搭隻奶,會花d時間但唔怕過唔到

麻煩在唔記得cut技既話好易整死暗科學家,死左就解唔到任
帶暗科只係解唔到個支線任 拎唔齊紫幣黃晶
其實可以過咗關先 練度高啲先再番轉頭過
暗科練度唔夠 主控清怪又清得唔夠快嘅話都係好易死

真係想解任嘅話 可以照帶暗科由佢死
一路殺到電腦機關前
附近有刺釘可以自殺 比30石復活就可以解任
有冇暗坦可以帶埋入去加防
咁仲有兩隻帶邊隻好
今晚再試吓
呢關仲要帶暗科學家解任,所以你得返1隻角可以帶
正路主控公主,隊員暗坦再搭隻奶,會花d時間但唔怕過唔到

麻煩在唔記得cut技既話好易整死暗科學家,死左就解唔到任
帶暗科只係解唔到個支線任 拎唔齊紫幣黃晶
其實可以過咗關先 練度高啲先再番轉頭過
暗科練度唔夠 主控清怪又清得唔夠快嘅話都係好易死

真係想解任嘅話 可以照帶暗科由佢死
一路殺到電腦機關前
附近有刺釘可以自殺 比30石復活就可以解任
過咗了
好似唔拎武器會少啲怪瞄佢?
Push

啱啱排嗰陣諗住取消
結果喺我㩒取消嘅前一秒排到 卡住咗
好耐之前都有呢個bug
仲未整好
留意返星期二更新鳳凰二專
兩星期後先世界十六
星期二
【情報】韓服 3/9 更新詳細內容 布丁二專 Boss Rush與各種改善
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=38113&snA=17489

兩星期後
【情報】韓服 3/23 下週更新預告 世界16 新英雄 裝備批量進化 訓練室第三格 免費50抽
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=38113&snA=17503
想問遠征 火隊 光隊 通常應該 主控邊隻?
可以儲多兩星期石
仲以為下星期二有得玩
你諗住放棄二專
武器咁難抽 不了
遠征多數都係用外父 MsChrome
平民啲就可可都有既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞