Figure 討論(3) WF 2017 Summer is coming

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
射呀射 射它吧
囡囡係用黎錫架

仔仔先係用黎射架
之前係信和蠢左買左隻冬月茉莉國產版,想買返正版,有冇人知香港or 日本邊度有

試下係fb group 收啦,香港應該唔會係鋪有🤔

難以想像呢D 恥物 二手 經歷過D 咩

諗起呢單野, 照一照發哂光

跟住買家問賣家
賣家話係血
之前係信和蠢左買左隻冬月茉莉國產版,想買返正版,有冇人知香港or 日本邊度有

跟住買家問賣家
賣家話係血

搞到我唔敢收2手,錯過左睇怕都係算
囡囡係用黎錫架

仔仔先係用黎射架

基頭四

跟住買家問賣家
賣家話係血

你去買全新既咪得

跟住買家問賣家
賣家話係血

你去買全新既咪得

難搵波呢隻

跟住買家問賣家
賣家話係血

你去買全新既咪得

難搵波呢隻

買黎緊會出果集新版咪得
有冇人知FB bid 野嗰間咩事?
見佢有啲應該近期出咗嘅開bid
話2 3月到貨
甚至有啲出咗一段時間嘅都有得bid
不過又係2 3月到
成個feel係要咗錢先
我有幾隻bid咗未出
而家真係驚驚地
話2 3月到貨
不過又係2 3月到
成個feel係要咗錢先
我有幾隻bid咗未出
而家真係驚驚地

賺到錢就有貨繼續走
賺唔到錢就執埋走佬
話2 3月到貨
不過又係2 3月到
成個feel係要咗錢先
我有幾隻bid咗未出
而家真係驚驚地

唔洗驚喎
我個隻拎得
話2 3月到貨
不過又係2 3月到
成個feel係要咗錢先
我有幾隻bid咗未出
而家真係驚驚地

我都係佢到BID左幾隻,攞埋唔會再幫襯 問野唔應,出新野BID就識,人地評分到講6月到貨呢家都未有又唔應,得果2個似打手既人講野,幾平都唔再買

C.C 條腿真係cls

C.C 條腿真係cls

成部電話都係精了..

邊間廠搞到咁啊?
唔好同我講Alter
商品名
島村卯月 new generations Ver. (しまむらうづき にゅー じぇねれーしょんず Ver.)
作品名
アイドルマスター シンデレラガールズ
メーカー
FREEing

freeing真係得隻高達奈葉係得之外全部都係屎
話2 3月到貨
不過又係2 3月到
成個feel係要咗錢先
我有幾隻bid咗未出
而家真係驚驚地

商品名
島村卯月 new generations Ver. (しまむらうづき にゅー じぇねれーしょんず Ver.)
作品名
アイドルマスター シンデレラガールズ
メーカー
FREEing

freeing真係得隻高達奈葉係得之外全部都係屎

基本上得GSC同Alter 係有買貴無買錯
眼鏡廠平靚正

C.C 條腿真係cls

有得訂
邊撚度卯呀?

今次唔得掂喇

今次唔得掂喇

成萬五日圓

Release 前唔知有無咁既多餘錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞