Figure 討論(3) WF 2017 Summer is coming

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

屌 好撚貴
想買凜

有冇人兩隻都會訂
隻凜掙扎緊

真愛無價

但望住自己銀包
有心無力

訂隻櫻算
隻凜又貴又大隻 無位擺

仲諗住艦娘熱潮已過, 唔會再出咁多, 點知出極都有, 可以點追

有冇巴打有訂,拎得貨
日版 限定 ANIPLEX+ 1/7 加藤惠 換衣服中
$1300 訂$200
連特
皆旺地下

騾仔/弧仔有冇再開?

佢地應該拎代理版所以唔會開
btw 1300 不如自己官網訂

訂figure最貴應該係元氣殿堂
想問下孤仔會幾點開 想早啲出去攞完野返屋企

12:45

12:45

岩岩出左去攞赫蘿bb返屋企

屌 好撚貴
想買凜

有冇人兩隻都會訂
隻凜掙扎緊

真愛無價

但望住自己銀包
有心無力

出年8 月先出貨,每日儲$7就得

屌 好撚貴
想買凜

有冇人兩隻都會訂
隻凜掙扎緊

真愛無價

但望住自己銀包
有心無力

出年8 月先出貨,每日儲$7就得

但我本身已經訂咗5隻
有冇巴打知依間FuRyu咩料
見佢出開景品

見到依隻有D令,但個價17000羊
怕中伏
同埋想問下細佬係AMI訂左隻雷姆1/7
如果用EMS運費大約幾多到,第一次上網訂
如果死窮撚係咪轉Air Small Packet好啲
見佢出開景品

怕中伏

靚呀巴打
下次唔好再打

你預2000-3000 日圓一隻度

你預2000-3000 日圓一隻度

thank
見佢出開景品

怕中伏

靚呀巴打
下次唔好再打

sorry手快快打錯
最迎先開始玩膠,因為舊年睇完小圓瘋狂入迷

如果想入返呢套野可以點做?

雖然我覺得真係會傾家蕩產....
最迎先開始玩膠,因為舊年睇完小圓瘋狂入迷

如果想入返呢套野可以點做?

雖然我覺得真係會傾家蕩產....

唔介意二手要收齊都唔會話特別貴/難收既
最直接既就上amazon食炒價買齊再轉運番黎
又玩近日開訂
又同時幾隻
又玩近日開訂
又同時幾隻

又有邊隻開訂?

死啦,好正No
想搵返alter saber 禮服ver 唔知咁多位巴打知唔知邊度仲搵到
又玩近日開訂
又同時幾隻

又有邊隻開訂?

呢個菊d人好有錢,乜都追一餐

死啦,好正No

隻眼好似怪怪地 身就超正
想搵返alter saber 禮服ver 唔知咁多位巴打知唔知邊度仲搵到

去FB群組找或網上(日亞,AMIAMI,日本Y拍)或上淘寶

直接舖面現貨,現在應該是沒了吧,要不就貴爆的

最近看過FB有人放1400是被秒的,價格又回升了.
還好早前1200時入了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞