Figure 討論(3) WF 2017 Summer is coming

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
去左老秋大掃貨

個fd掃到要去7仔禁錢

咁誇張

仲要寄返黎呢
去左老秋大掃貨

個fd掃到要去7仔禁錢

咁誇張

仲要寄返黎呢

咁又唔洗 但佢一件手信都冇 我就買少少過下癮算
去左老秋大掃貨

個fd掃到要去7仔禁錢

咁誇張

仲要寄返黎呢

你大把貨就梗係咁講啦
去左老秋大掃貨

個fd掃到要去7仔禁錢

咁誇張

仲要寄返黎呢

你大把貨就梗係咁講啦

哪有貨又屈
呢幾季d figure唔岩口味無乜買囉
黎緊都係得clannad黏土人
im@s隻撚月
可以既話我想有廠出hinako筆記既hinako
頂,FB有人二手出黑saber$700,俾人秒左
咁啱無望到,錯過左

講起哩隻 無啦啦升到1400

隻野預訂既人唔算多,個個見到現貨比想像中好又想入。我都係其中一份子,但唔打算高追,等佢回落返先諗

http://hobby.dengeki.com/news/430884/

唔知依間廠revolve品質點?

http://hobby.dengeki.com/news/430884/

幾靚
咁啱無望到,錯過左

隻野預訂既人唔算多,個個見到現貨比想像中好又想入。我都係其中一份子,但唔打算高追,等佢回落返先諗

巴打好理性
咁啱無望到,錯過左

巴打好理性

等再販
Cls
之前睇岩果三隻
呢幾日一齊開訂

幾靚

唔知會唔會有電擊屋版本開訂
想問下呢家網購AMAZON定AMIAMI運費平D
Cls
之前睇岩果三隻
呢幾日一齊開訂

邊三隻

amazon快同貴
amiami平同慢
而且本體價錢amiami應該平過amazon

amazon快同貴
amiami平同慢

Amiami運費都唔平,如果亞馬遜可以直郵的手辦,應該會比amiami抵
Cls
之前睇岩果三隻
呢幾日一齊開訂

邊三隻

Alter 鍊金術士 普拉芙妲
角川 歡迎來到實力至上主義的教室 一之瀨帆波
GSC 加藤惠 泳裝Ver.
呢三隻

amazon快同貴
amiami平同慢

Amiami運費都唔平,如果亞馬遜可以直郵的手辦,應該會比amiami抵

順便問下amiami pre order放左入車禁chatout會出An error has occurred.即係想點
Cls
之前睇岩果三隻
呢幾日一齊開訂

邊三隻

呢三隻

買啦,唔好諗啦,巴打
Cls
之前睇岩果三隻
呢幾日一齊開訂

邊三隻

呢三隻

買啦,唔好諗啦,巴打

巳經訂晒
Cls
之前睇岩果三隻
呢幾日一齊開訂

邊三隻

呢三隻

買啦,唔好諗啦,巴打

巳經訂晒

高清(質)巴打

Cls
之前睇岩果三隻
呢幾日一齊開訂

邊三隻

呢三隻

Cls
之前睇岩果三隻
呢幾日一齊開訂

邊三隻

呢三隻

買啦,唔好諗啦,巴打

巳經訂晒

隻鍊金貴哦,覺得定價略高
Cls
之前睇岩果三隻
呢幾日一齊開訂

邊三隻

呢三隻

買啦,唔好諗啦,巴打

巳經訂晒

隻鍊金貴哦,覺得定價略高

買大陸代理版平日版百幾
況且Alter 出品有保證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞