Figure 討論(3) WF 2017 Summer is coming

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
願聞其詳

btw快啲推撚走依頁啦,成碌金鋼棒

睇返呢個post 23 頁

我知啊

我想知你開箱文果啲
願聞其詳

btw快啲推撚走依頁啦,成碌金鋼棒

睇返呢個post 23 頁

我知啊

我想知你開箱文果啲

屌,一開盒見啲印刷質素就知奶野
而家同seller , Amazon jp 兩面嘈緊
佢地未覆
If you haven’t heard from the seller within 3 business days, you may file a claim.

最好咪撚覆我
可以直接問Amazon claim 返
If you haven’t heard from the seller within 3 business days, you may file a claim.

最好咪撚覆我

有冇其他日本仔苦主

最好咪撚覆我

有冇其他日本仔苦主

搞掂自己先啦
想問下景品艦娘隻聖誕鈴谷邊到有得訂

人生第一隻過千figure
仆你個街支那狗唔認數
仆你個街支那狗唔認數

人生第一隻過千figure

仆你個街支那狗唔認數

想聽日去amazon訂野
驚又中支那野
仆你個街支那狗唔認數

驚又中支那野

好似有寫係邊到寄出
不過我冇睇到
想問下景品艦娘隻聖誕鈴谷邊到有得訂

望下五月
仆你個街支那狗唔認數

驚又中支那野

好似有寫係邊到寄出
不過我冇睇到

唔係amazon賣已經唔會幫襯
好想訂五月隻太公望
已send email 去 amazon jp CS 屌鳩佢點解比支那人係佢到賣野

Business Name:Zhi Li
Phone Number:+8613433258606
Address:
Yuhuaqu Guitanglu2285hao Langfengyuan6dong2105fang
Changsha
Hunan
CN
Name of Shop Representative::Zhi Li
Display name::plcaygams

陰功

條友重要賣得唔平 都萬幾羊

btw amazon重點解肯過數比條友?
陰功

條友重要賣得唔平 都萬幾羊

btw amazon重點解肯過數比條友?

屌緊Amazon
聽日未覆就喪send email 過去
Nendoroid Anna Elsa Rapunzel GSC
可能無乜鐘意玩disney 但有無人知佢地幾時release? amazon未有得賣
第一次去AMAZON買野,
拍左兩隻小圓10月中先到,
發覺等收禮物真係好鬼興奮
第一次去AMAZON買野,
拍左兩隻小圓10月中先到,
發覺等收禮物真係好鬼興奮

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞