Figure 討論(3) WF 2017 Summer is coming

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

土地問題,大家d老婆放邊

好亂
頭先見到人喺鋪頭想買Figure同店員議價
仲要去唔止一間

問有無得平d 咁問?

我都係全屋四處亂放,有位就擺.

我同你應該不相伯仲
頭先見到人喺鋪頭想買Figure同店員議價
仲要去唔止一間

問有無得平d 咁問?

盒野好似$1150,條友就問人$1000得唔得
借問聲有冇人係buyee買野買到假野?有咩方法可以投訴/唱衰個賣家?buyee方面會唔會有機制可以檢舉呢d契弟
有冇人知隻賽車saber係如期本月出荷定係延期?

9 月都唔知出唔出到
淘寶同amazon 都有假貨

amazon我都見到,賣2萬2日圓 我仲奇怪緊,個列表有D仲係預約,竟然有幾個有現.原來假貨呀 ,淘寶假貨就早2個月已見有賣.

睇黎有排延,一丁點消息都冇

未出就有假,會唔會係老鼠貨

你個櫃呢

咁快踢穿我 個櫃有塊玻璃崩左 聽日上黎換 而家d野放到周圍都係

放一日又鋪曬塵了

(本身都夠鐘抹下)

仆街,居然拖多我七日
貼下我去日本買左乜

400yen 無盒既 310小姐 景品

1400yen 我老婆景品
個盒原本完整既 只係入機場程車太攰訓左落去變左形

2800yen 我老婆裡面既人 未開封黏土人

窮撚無貨了
出年加藤惠隻和服衝現貨樂唔樂觀

樂觀 樂觀地炒

樂觀 樂觀地炒

咁仆街啦

樂觀 樂觀地炒

咁仆街啦

炒返幾個月咪又回價,睇佢炒得幾耐,依隻多人訂貨多

樂觀 樂觀地炒

咁仆街啦

惠嘅出親都炒

樂觀 樂觀地炒

咁仆街啦

惠嘅出親都炒

所以訂一定係最穩陣

樂觀 樂觀地炒

咁仆街啦

惠嘅出親都炒

所以訂一定係最穩陣

樂觀 樂觀地炒

咁仆街啦

惠嘅出親都炒

所以訂一定係最穩陣

好遲先睇
唉 一定要買到 最多用錢解決
邊到有phat隻吉普莉爾賣,米青/孤注仲有無
邊到有phat隻吉普莉爾賣,米青/孤注仲有無

Fb這2日都有人在放,可以留意下

Saber

作為Saber臉控 點可以無JK Saber

葡萄樓上
一個二個都係有錢佬

已經冇位了,黎緊仲有幾隻返貨,可以點算
有無巴打見到邊間舖有森久保乃乃特典版訂

即係呢個:https://www.kotobukiya.co.jp/event/event-124155/

即係呢個:https://www.kotobukiya.co.jp/event/event-124155/

一般遲幾日先開

一般遲幾日先開

正路孤米嗰d都會開普通版先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞