STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 15

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
Fallen Order唔好玩
明明係Star Wars既Dark Soul 但佢respawn到on99
整魂系驚抄足少少好唔好
The force unleased
Between 有冇巴打都中意battlefront 2隻game啲laser真係好有star “wars” feel
Force Unleashed 爽到核爆
Fallen Order 變左自虐
Battlefront 2 講真唔錯
好似講過唔止幾次
好撚掛住隻JKJA
近幾年嗰隻?其實做得算係咁
但mando開始紅嗰陣先黎停更新
outlast 同 JA 神作
仲有POD RACING
Outcast*
我見有特價先買
見上面師兄講Battlefront II唔錯
今晚返去試下玩先 因為我見啲人話唔好玩所以無視左佢
時代的眼淚
不過依家咁興remake
等下有冇機會
你pc?
係吖
依隻game已經停左更新幾年
同埋我唔知重多唔多人玩 如果我係你 梗係買ea play
可以free 2 play bf2 and jfo
我有Xgp吖 見佢bf1,2 jfo都有得玩
不過我見steam jfo有1折 咁平
買黎將來xgp無得玩既時候可以拎返黎玩
話唔好玩d人通常係d 17年出果陣比佢抽crate system搞到唔想玩
但其實自從19年後佢補齊哂clone wars content之後隻game已經好正
6年嘅game, 畫面都仲跟到現世代, 而家除咗空戰永遠排唔到之外
其他都ok有人, 美國sever果邊成日都會有人玩,
應該咁講SW可以multiplayer嘅唔多, 一係哩隻一係就mmorpg, 一係你去玩手遊
ching如果想玩最好係coop到farm下熟識下d技能同埋heroes
想搵人打coop可以留下 steam id或其他一齊玩
當年JKA香港玩到有公會
香討 好似係
Heroes歡迎挑機
唔使挑,我heroes好廢,完全唔識玩dueling
HvV/showdown mindset同GA果d完全唔同
平時都只係coop 9斬ai
原來係咁
咁今晚返去玩下先
不過我應該都主要玩主線劇情
早兩日買咗JFO同Squadrons玩咗一陣
我呢啲完全唔打機嘅人覺得JFO好正
係每次完咗個星球要出返去好煩

但好唔鍾意Squadrons
原本以為第一視角會好爽但係勁暈
試過用VR玩
10分鐘後去廁所嘔到
可能我太廢
係咁轉來轉去都搵唔到敵人部機喺邊
Jfo真心好正 啲技又靚又型好吸引人玩落去
又可以將把劍換skin
我仲領支飛機棍去玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞