STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 15

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
見到秘龍 算唔算Mando先係Chosen One
Grogu先係
佢學識講 this is the way
條龍就上水搵佢
今集得罪講句同Andor差好遠
style似Andor啫
笑吓咁講啫
到而家完全唔知佢點解要咁鋪
話比人知新共同帝國無分別
咁成個ep4-6即係白做?
我又覺得冇問題嘅
今集講出新共和制度下嘅"隱憂"
突顯即使革命成功 但新當權者on9 都係好易重新衰落
其實真係唔想佢接7 8 9 但明顯似要接啦...

我個人覺得問題係今季似Boba咁又突然搵集離題咁啫
最主要今集呢段關Mando事咪 Moff應該走甩咗囉
最近呢幾套眼高手低除咗andor都
說好manda'ore故事未算
之前有睇埋Andor?
可唔可以搵集俾Luke再亂入一集都好
好眼高手低 想學Andor
但yoda係100歲已經訓練緊新jedi
或者grogu嚟緊會成長得好快?
就嚟識講嘢
呢集個flow都奇奇怪怪
開場勁精彩嘅動作戲,然後40分鐘文藝片
可能Grogu儲夠skill points就去搵佢學新招
真,而家little kid都勁左好多
2刷完,一開波成班一齊set up佢,只係想攞料
愈黎愈cute
本身天份高 再跟當代宇宙最強訓練咗一年 實勁好多啦
話說想知grogu係咪luke第一個padawan
最後揀咗beskar armour 應該唔計Padawan ,不過本身佢都係Jedi Temple返緊學啦
以前0認識sw 直接睇銀甲
連基本背景都唔知 睇左兩集放棄左

前排的起心肝睇456>123>RO>TCW電影,動畫>TBB>Rebels
依家睇緊安多 追到停唔到一日睇左八集
睇完終於可以睇銀甲
我買大,應該都係
Death Watch同Children of the Watch
無端端加啲愛情野比tech係咩事
由棄劇睇埋卡通都真係變咗真愛
Welcome
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞