[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(24) Kang is here

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
係 早期玩個陣好易腦衝 又好易跟snap
根本隻game 輸cube 好多時唔關副牌事
識得走 識得賭真係好重要
見啲人成日諗住大9人,大9 完人逼人走先贏個1/2粒,大9完人 但原來無牌既一輸輸4/8粒
係 不過無買
因為已經有張靚靚大波chibi 版
幾錢
我兩張都有
都係 700
唔知點解女既chibi 真係忍唔到手

我到而家都成日心急就end turn
搞到d人好快笠水
而家係唔係我都過半先end turn
逼自己諗清楚啲 起碼t3-6 係咁樣先
咁玩一舖咪好耐
牌順既話 t5前要snap
T5 先黎snap 分分鐘贏得1粒

另外玩counter 個堆 好多counter 完先snap 其實好傻豬
Ok 啦 本身就一路做住野玩
又搵到套打thanos同shuri好舒服嘅牌
鎖曬啲路唔比打

痴線,連續幾場聖所,公園
仲要對patriot,擺明要我輸
買左shuri 3日
用左1日
發現呢張野真係op 到好黑人憎
本身上季死都升唔到70
今季由30 打起 無shuri 情況下上星期打到上80 已經好開心,完全唔敢snap, 2分4分咁拎,以為自己摸熟哂點樣counter meta deck
岩岩個weekend 唔知咩事瘋狂跌rank 去番70
見買左shuri 就試下用,點知幾個鐘就上番80 仲要就快90

重點係 呢張牌根本唔洗用腦,幾時要snap 幾時見唔對路要走既時機都好明確 唔似得之前要左計右計 又要睇先後手 又怕patriot

應該會nerf 架啦
太簡單,幾張牌已經完,人地thanos 真係要慢慢搞先得
佢仲粗暴過之前leader 未nerf 個陣
Leader都要計下牌同位置
要為leader 平反
留返黎買令牌pack 好過
抽到Electro之後聽之前有位ching講靜靜哋砌副Spectrum Destroyer上分真係一流
無視對手Meta

季票箱出咗dan hipp variant
split咗一次就有靚效果
SHARE?

比之前分享嗰套我都係換咗Warpath變尚氣比自己T6防守
有Aero都應該可以 但我無

主要玩法都係
T3電人+力
T4 ProfX鎖一線(T1+2集中放一線比ProfX鎖)
T5 Destroyer殺電人
T6 自由發揮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞