[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(24) Kang is here

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

仆街輸到5字頭
屌你老母,吓吓對無限玩家,人地電人博士吞星穩賺2分,玩撚咩,有aero又點
係真唔係
Aero控制黎姐 我個時去到2千5,6先有佢
新卡有d無用 真係要改善下
第一galactus唔係下下抽到key card
第二galactus咁多counter
第三你俾佢oct曬d counter佢最多贏2cube

對thanos lockjaw同shuri真係真正絕望
除非你砌套嘢係專剋呢2副嘢
如果唔係都好難贏

終於上到60 季尾難爬到癡線個個都要張卡
Shuri都仲有尚氣 sandman aero
Thanks lockjaw真係搏佢無運
通常吊橋就會有狼人
5尾難打過6頭
上到7頭發覺易打過6尾
副副都有弱點,最緊要都係牌運,玩counter deck第2,3rd知佢咩料但徧徧抽唔到counter card果吓

thanos一開始無飛機仔,有場地壓縮區就易搞好多
上嚟講句粗口真係好啲,岩岩對多幾場吞星,區係咁開速龍仔,又有counter card起手
平時hea玩都爬到分 我上59落返唔止一次57

咁多牌都係要出同一張既變體比我
仲要兩張我都冇乜點用
Quake搭storm其實幾好玩 陰過好多人

要課金了,d 1200 好靚
隻貓我都有 越黎越少用同難用一堆減費同飛得入去
最近抽到藍底個張狗 有成600幾booster未用 我諗你仲多
新手想問下 區域 伊果即係咩玩法
係咪唔洗出牌
佢幫你出
你冇得自控
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞