[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(24) Kang is here

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

吞星都得
Ongoing zoo 都得, surprise effect高 但相對buff唔到好多戰力 變相你其他兩個location 好難贏

玩cerebro 最大問題係location+ 攻你就可以收皮

玩thanos 抽蛋就要小心你手上冇拎著嘅話 會early game抽到佢 咁就浪費左

呢張好少人用 因為實用泛用性唔高 但呃snap 好有用
就黎儲到6000令牌
考慮強度 應該換吞精定康?
吞精
除非呢兩日有個驚為天人嘅Kang 用法
頂記錯咗,但係呢隻係咪真係冇咩用?
最多都係夾viper 射隻-8係對面到
有thanos未先
用carnage食都ok
有了
見到人Turn 5係狗區放kang 之後拳霸打左佢係左區 之後turn 6 zola 隻 kang 會變左無限困死對方cls
大頭怪嬰
對面似BOT

900金中左依隻
I

夜魔俠大戰kang

就算T5重來 夜魔俠都可以睇住黎吞
有thanos 係咪唔見意買 kang 住,kang好似未達到用6000蚊買嘅水平

吞精
留唔留好主玩discard好似無乜用,但又好撚正見啲人玩到好顛但差5.4k有啲卻步
Btw呢兩日衝到上80,跟住宜家69
cl 幾多,吞精要幾多牌夾下,最起碼要 death wave electic she-hulk

啱啱升到cl690抽到death
Wave electric she哭未有都差幾多key card
專心玩翻discard算
DEATH又可以點玩

宜家套野👆🏼
雨寶巴試左kang未 有冇食評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞