[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(24) Kang is here

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
賽季同商店鎖卡無關 會照係嗰張卡
中咗super skrull 打依家啲meta deck有無奇效
無卡CL599 今季由CL600打到1100 地獄式爬分
終於上倒90 個卡背算鳩數 快啲降低MMR等下季
Negative你點砌?想覺下嘢
好屈
要多謝佢
https://youtu.be/sUZef_cZyNI
用呢副由80上90 全series 3 好多牌都可以replace
應該冇乜用
好靠運傢
你sure?
唯一諗到淨係對上吞星deck嘅老二有啲用中p4又同我中啲垃圾
Yes
有咩特別,睇唔明
買咗Lockjaw,配咩玩好
吞星要有Knull 同埋有Kang 會勁啲
所以唔齊卡嘅話Thanos 會抵玩啲
Good card
勁既卡放哂入deck
之前leech+leader咁
我CL 1653但Aero同Magneto都冇
jane jaw/ thanos
Magneto 可以用doom 或者其他大牌換
Aero就真係太重要 好多時靠佢一張牌贏
建議巴打見倒token shop有即pin
Budget tempo deck
對我呢啲又無Thanos 又無shuri 嘅平民先特別
我無maximus 用killmonger 對Thanos 有少少用
對shuri 就估對面t5 大野放邊 儘量避開贏其他兩路 搶先手 之後T6 Aero
叫做勉強抗衡meta deck 但通常都係被輾壓

Leech leader 其實不嬲都穩
貌似平平無奇,但係幾個月黎nerf 得最多就係呢副deck
全部都係質素好好既牌
可以保證到你aero 前期穩定先手 ,亦都係打meta 好重要既一點

我有副類似
唔同既係
雷神轉做Polaris
尚氣轉做enchantress
金邊金底金粉
我二千尾都係未有磁力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞