[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(24) Kang is here

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
多謝Thanos哥
尾班車上70
即刻用shuri 上番80
希望唔好咁快nerf
岩岩買,唔想過2日佢變5體
跌左落58
呢隻game 中途加入追唔到人哋玩咗好耐嘅,我有無理解錯個機制
上到99都係用黃大仙巴打呢副

卡左99幾次轉左唔記得邊個實況主嘅呢副

課credits + 狂刷booster 可以追到進度既
發現愈嚟愈唔知幾時snap
睇你點睇點先為之「追到」。隻game唔俾你一開波就可以揸車追已經行咗10K嘅人,但其實進度嚟講都只係卡嘅總數,呢個係有限數,即係點都會有終點。而雖然出新卡係會令條終點線不斷再推遠啲啲,但你行嘅速度so far都一定係快過終點推遠嘅速度,亦即是話你新入game都好,啲老手頂到盡都只係會喺暫時嘅終點線等你行到過嚟,但其實你係咪都會行到去,而且距離點都會不斷拉近(可以係佢哋唔駛再行,而你就keep著行,可以係佢哋去到齊P3卡後嘅速度慢咗好多落嚟)。

所以你個問題,我會答唔係,你用返啲老手玩幾耐嘅時間係一定會追到,只係你冇捷徑或者交通工具幫手,頂多係你可能一日未必行盡隻game俾你一日行完嘅quota。
Same,但我900token廢事留
就算課幾多都好 都未必有你想要嘅卡
求牌組
成日有信心就輸
不確定先贏2分
可能我玩得渣
我由開game玩到而家
每季既上限都係40
我諗我嘅「追到」係指ranking?
樓上有ching 答未必會match 到老手,代表新手都有機會上到無限嗎?會唔會近無限就開始遇到老手
ranking 呢啲就講運嘅啫
ok 連續兩鋪 +8, 上番60
無計我都唔想特別去追ranking,但隻game得一個mode
感謝資訊
我諗我係屬於唔上唔落,開服時開始玩,中間斷咗2個月左右,而家追唔到嘅感覺
真,我都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞