[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (75) 迎接IOS兩週年

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

應該係呢4個
うずまきクシナ[堅牢なる鎖]
うずまきナルト[託された答え]
自来也[変革者を導く者]
千手柱間[千手の長]

好過35鳴+天天啦
E+黎講隻鳴媽算係第一輔助,回咁多卓羅再加個70%三圍BUFF決意,忍具有技速 唔洗11忍道,慳番
體仙鳴要整到雙閃光,你就覺佢勁 ,係怕仙術無效
自來也裝個2回技速忍具,招技1就會閃光 PVP,應該都有D用
技柱間係多舊魚,冇傷害,控場又慢,本身都慢

35鳴勁在2條命,但技能輸出唔夠體仙鳴黎,特化型普攻要有DNA劍先勁好多,但冇幾多個有
天天應該都OK 但呢2隻加埋不如舊ACC

得你解答我
好感動

我得閒嘛

死啦 勇仙鳴係咪開始收皮

咁又唔會
雖然出左都幾耐

岩岩拎到隻忍術卷你地咁講我重比唔比35鳴食好

so far 我覺得最抵滿忍既係疾風嗚
其他真係睇邊隻用最多
35嗚滿忍都係升技傷架啦 升技速既不如等之後有件技速衫打

而家兩隻勇仙鳴又冇忍具又冇升忍道都用到下黎打pvp / 過關

請問邊隻係疾風鳴?

應該係呢4個
千手柱間[千手の長]

好過35鳴+天天啦
E+黎講隻鳴媽算係第一輔助,回咁多卓羅再加個70%三圍BUFF決意,忍具有技速 唔洗11忍道,慳番
自來也裝個2回技速忍具,招技1就會閃光 PVP,應該都有D用

35鳴勁在2條命,但技能輸出唔夠體仙鳴黎,特化型普攻要有DNA劍先勁好多,但冇幾多個有

得你解答我
好感動

我得閒嘛

咁又唔會
雖然出左都幾耐

其他真係睇邊隻用最多

而家兩隻勇仙鳴又冇忍具又冇升忍道都用到下黎打pvp / 過關

請問邊隻係疾風鳴?

新手宜家打完條雌雄鳴人褲之後係咪冇專武好打住?
岩岩打埋沙灘個70%鞋比佢用住先

其實大家點睇呢隻佐
btw免費抽中兩隻佐跟著輸返三十抽
隻50c 佐勁唔勁

得你解答我
好感動

我得閒嘛

咁又唔會
雖然出左都幾耐

其他真係睇邊隻用最多

請問邊隻係疾風鳴?

滿忍揀技速 連忍具閃光技二加全隊兩階速 雖然我自己都未滿
仲要唔一定用專屬忍具

我冇課金特效角通常都冇我份
用佢送個D/換返黎都閃光到

我得閒嘛

咁又唔會
雖然出左都幾耐

其他真係睇邊隻用最多

請問邊隻係疾風鳴?

滿忍揀技速 連忍具閃光技二加全隊兩階速 雖然我自己都未滿
仲要唔一定用專屬忍具

我冇課金特效角通常都冇我份
用佢送個D/換返黎都閃光到

iOS 2周年有超忍交換卷就換佢
隻50c 佐勁唔勁

唔齊忍具閃光打47萬
話說我打緊最難個關沙灘想拎道具 但一出技扣極佢地都回血係要點打

最尾一關擺明逼你用特效角既
話說我打緊最難個關沙灘想拎道具 但一出技扣極佢地都回血係要點打

即係新手打唔到?
Btw 痴撚線,今個月出左成10隻限

#但冇出P活動

即係新手打唔到?

我頭先食左2次石過到了 全靠巴打隻4代素早快撚到痴線勁出招閃光40萬40萬咁扣

即係新手打唔到?

搵好友一隻水影到夠打晒

#但冇出P活動

有 一日咁大把

即係新手打唔到?

我頭先食左2次石過到了 全靠巴打隻4代素早快撚到痴線勁出招閃光40萬40萬咁扣

係咪我果隻

即係新手打唔到?

係咪我果隻

好似係 得一個巴打掛4代 感謝

即係新手打唔到?

係咪我果隻

我借人隻嘢出技打0

即係新手打唔到?

係咪我果隻

我借人隻嘢出技打0

有時打難少少既關之前要睇佢攻略情報

灰色係無效 即係點打都打唔入
灰藍色係半減
普通係正常傷害
紅色弱點傷害雙倍

再睇返你隻角色or助人招技係咩遁/屬

帶土可以無視以上

應該係呢4個
千手柱間[千手の長]

好過35鳴+天天啦

得你解答我
好感動

我得閒嘛

咁又唔會
雖然出左都幾耐

其他真係睇邊隻用最多

請問邊隻係疾風鳴?

新手宜家打完條雌雄鳴人褲之後係咪冇專武好打住?
岩岩打埋沙灘個70%鞋比佢用住先

雌雄鳴人A級都過唔撚到

#但冇出P活動

有 一日咁大把

2倍?

#但冇出P活動

有 一日咁大把

2倍?

10倍呀
官方wallpaper
想問下雌雄決戦任務條褲係咪食石過關唔當達成?
我食石過咗關都拎唔到
有冇巴打有打雌雄決戦任務有利嘅角借黎
原來仲要打埋超S難度
想問下雌雄決戦任務條褲係咪食石過關唔當達成?
我食石過咗關都拎唔到

我食左一粒石過關都拎到條褲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞