[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (75) 迎接IOS兩週年

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
新手想問下有冇忍具可以比帶土回血
點拎?

忍飯,就快完喇

忍飯係食一次就冇咗?

派息

幾耐先有一次試煉打 隻game2年先第5次
六道佐點可以高傷d 我開二技再打都係得二十萬
留意番所有行動後回XX% HP 都係垃圾
全回復先有用

派息

今年先開始有
一個月一次
想問下邊舊忍飯最有用?

利申:用開體仙鳴/共鳴鳴/新出隻天照佐
留意番所有行動後回XX% HP 都係垃圾
全回復先有用

新手有咩途徑拎到回血嘅嘢
隻帶土成日自殺死搞佢唔掂

派息

好似近一年先出pvp mode

肝緊要,慢慢換

派息

今年先開始有
一個月一次

係咪新手打到冇問題? 佢會唔會幫你跟番lv分組打人定係升到咁上下階級就一定要打勁人

派息

今年先開始有
一個月一次

係咪新手打到冇問題? 佢會唔會幫你跟番lv分組打人定係升到咁上下階級就一定要打勁人

好似跟acc level,d人好癲

派息

今年先開始有
一個月一次

好似跟acc level,d人好癲

我諗依個pvp姐係同龍珠個天下一打法差唔多

派息

今年先開始有
一個月一次

佢跟你pvp個階級level黎搵對手
你唔夠人打就只可以留係同一級打 直到你升到下一個級別
想問下邊舊忍飯最有用?

每rd 回25%查個舊
想問下邊舊忍飯最有用?

每rd 回25%查個舊

不過淨返一個鐘 可能唔夠時間打
想問下邊舊忍飯最有用?

每rd 回25%查個舊

pvp過左都唔急住用,下次先啦
想問下邊舊忍飯最有用?

每rd 回25%查個舊

我知 我同返果個巴打講
同埋留意返果啲忍飯係頭幾回行動回查only
點拎?

忍飯,就快完喇

忍飯係食一次就冇咗?

唔係,都係其中一種忍具
想問下邊舊忍飯最有用?

每rd 回25%查個舊

我知 我同返果個巴打講

其實純粹想追隻鼬咁啱夠十舊飯素材就順便合埋佢
想問下邊舊忍飯最有用?

每rd 回25%查個舊

我知 我同返果個巴打講

隻鼬打打下會多到賣
又夠50石,抽咩pool好
天天水影除左泳衣仲有冇用
點拎?

忍飯,就快完喇

忍飯係食一次就冇咗?

唔係,都係其中一種忍具

唔係好明
想問下邊舊忍飯最有用?

每rd 回25%查個舊

我知 我同返果個巴打講

隻鼬打打下會多到賣

差一隻就滿忍咁都趕唔切

每rd 回25%查個舊

我知 我同返果個巴打講

隻鼬打打下會多到賣

差一隻就滿忍咁都趕唔切

會復刻,同埋打左咁耐都入唔到隊,倉管黎
點拎?

忍飯,就快完喇

忍飯係食一次就冇咗?

唔係,都係其中一種忍具

唔係好明

忍具一覽右上有得揀type,忍飯係其中一個catalog
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞