[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (75) 迎接IOS兩週年

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
今次友抽到佐助 抽1星覺醒到6星
理得佢90定900cost,出得咁密,一早麻木哂,老玩家輕鬆抽免費石算

大蟲巴冇課金咩?
見你個個pool都有抽咁濟
專心打pvp升隻100cost佐化算d
起碼齊忍具

希望佢唔好再開無限雙倍, 追唔到課長
理得佢90定900cost,出得咁密,一早麻木哂,老玩家輕鬆抽免費石算

大蟲巴冇課金咩?

神忍可以SKIP了, 今次係咪0.01%?
上次隻神忍佐嗚垃圾到仆街!進六星又難又唔支援以前D忍具,忍速又慢忍道更加冇乜可能會滿!不撚知所謂!
又要等到6點
又要等到6點

係咪即係5點就入得?
好似就快開疾風可以拎石?
又要等到6點

係咪即係5點就入得?
好似就快開疾風可以拎石?

6點香港時間
新手要唔要ALL IN
得150石

睇下咩料先啦
上次經驗 新手抽到都冇用 要變屈機角既要求又多又難升

睇下佢仲會開咩pool 先
我就係襯個陣用佢送D 石抽多隻限四仙嗚同帶土返黎

抽到相同卡係食咗佢升忍道定係放兩隻落場??

多數都簡留住 由其是最常見巴打們提升既角色 忍具卷點都抵D
係有D 舊角雞肋少少既 好似26cost 28cost , 總之你抽限pool 成日彈出黎又唔係你想要個D 你知永遠都唔會用忍道卷升既咁先食左佢
新手要唔要ALL IN
得150石

睇下咩料先啦

多數都簡留住 由其是最常見巴打們會提佢名既角色 忍具卷點都抵D
係有D 舊角雞肋少少既 好似26cost 28cost , 總之你抽限pool 成日彈出黎又唔係你想要個D 你知永遠都唔會用忍道卷升既咁先食左佢
新手要唔要ALL IN
得150石

睇下咩料先啦

多數都簡留住 由其是最常見巴打們會提佢名既角色 忍道卷點都抵D
打極都有錯字
冇其他新料,唔使問了

冇其他新料,唔使問了

終於有人生第一隻6星佐
冇其他新料,唔使問了

暗部活動係咪之前果個
11忍決意鼬有用啦
冇其他新料,唔使問了

上面個2隻似係2周年卡?
上次隻神忍佐嗚垃圾到仆街!進六星又難又唔支援以前D忍具,忍速又慢忍道更加冇乜可能會滿!不撚知所謂!

有新竦鳴表示好勁
之前隻友情嗚仔6星左都幾勁,呢隻友情佐都值得期待

有新竦鳴表示好勁

大蟲巴咩都有點同佢比

大蟲巴冇課金咩?

我抽祝言日和,泳衣,35田果donly,仙人祭skip哂
屈指一數 5星佐鳴應該都各出左30張卡

有新竦鳴表示好勁

大蟲巴咩都有點同佢比

我得果幾隻見得下人
好老實講,都一早話左兩周年會係神忍祭,唔使哀號啦
佢同上年唔同,今年將an同ios兩周年夾埋,an算係上半部「疾風之卷」,ios下半部就係「亂舞之卷」,夾埋咪疾風亂舞
好老實講,都一早話左兩周年會係神忍祭,唔使哀號啦
佢同上年唔同,今年將an同ios兩周年夾埋,an算係上半部「疾風之卷」,ios下半部就係「亂舞之卷」,夾埋咪疾風亂舞

期望落空
冇其他新料,唔使問了

上面個2隻似係2周年卡?

招技應該兩隻都係六道地爆天星啩
咩1星>6星佐
係咪用友情抽
岩岩新玩就有呢D大型活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞